Bosse – dagen efter

Bosse Nilsson nåddes, i vanlig ordning, i samband med fotboll. Denna gång på B-lagets match. Därför blev det en kort men informativ pratstund.

Det var tufft igår..

Ja, det kunde ju varit bättre. Tre backar borta, Henke borta och Lantz skadad. Ja, dessutom var ju Liverstam borta. Annars hade han tagit backplatsen i stället för Landgren. Henrik fick ju kasta in handduken precis innan matchstart.

Liverstam, är han skadad?

Ja, han är ju det och det blir lite synd om Landgren som ju är femte mittback egentligen. Sedan var det lite virrigt även på Patronen.

Hur ser det ut inför matcherna som följer?

Henke och Lantz är definitivt borta på torsdag men med lite flyt så kan båda spela på söndag. Men Lantz fick en hjärnskakning och där arbetar vi efter ett program för att han inte ska råka ut för bakslag.

Var det en lindrig hjärnskakning?

Nä, något av mellansvår och det får ju ta den tid det tar. Däremot kan vi se framemot att spela med helt ordinarie backlinje redan på torsdag i alla fall.

Skulason gjorde ett bra inhopp..

Ja, att han orkade så bra var kul och han var fräsch i dag också vilket är glädjande.

Något jag tyckte mig se var att Skulason gått ner några kilo och såg piggare ut i löpningarna..

Det kan du ha rätt i. Vi ser ju spelarna varje dag och man reflekterar inte över sånt direkt.

Överallt kan man läsa om att det var en dålig första halvlek, men på plats kändes det inte riktigt så och hade Hansson använt pipan skulle ni haft två straffar i första.

Ja den på Rasmus är närmast fantastiskt att han inte ser. Den andra antar jag att du menar när Bergholtz efter ett par minuter blir krokad i straffområdet och det hade definitivt blivit frispark utanför. Sedan var det väl en situation i slutet där Skulason tacklas utanför straffområdet där han också kunde blåst, men samtidigt höll han samma nivå åt båda håll…

Det känns som om Landgren är lite på gång på mitten och även Rasmus gjorde en bättre insats än på länge?

Jo Landgren har gjort ett par bra inhopp och när han kom upp på mitten så.. man börjar skönja det han tidigare visat att han kan.

Nu ska vi inte störa längre men vi önskar lycka till mot Mika på torsdag och förhoppningsvis kan vi även rapportera från Elfsborg på söndag.

Tackar, vi spelar ju redan 15.00 på torsdag (18 lokal tid) och flyger sedan och är hemma fredag, vid lunch.

Tack för pratstunden!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*