Ingen Åge till HIF!

Då fick vi det bekräftat. Åge har nobbat HIF’s bud och kontraktsförslag. Allt handlade om i vanlig ordning, ekonomi. Och det är ju just ekonomin som styr, trots att många tycker det borde vara något annat.

Min spontana reaktion är, utan att veta vilket bud som Åge fick av HIF, att det var egentligen inte helt oväntat? Vi vet ju alla hur HIF’s ekonomi ser ut, och inte vill vi äventyra den för att betala en tränare? Å andra sidan är det kanske just det som hade behövts… Det är en kluven skribent idag…

Nu då? HIF jagar vidare med sina kandidater och lovar presentera den nya tränaren innan den 24:e November. Vi får hålla oss till tåls i en vecka till och spekulera i vanlig ordning.

Det är INTE hela världen att Åge INTE kommer till HIF, absolut inte. Jag inbillar mig, (som jag nämnt tidigare), att en mindre namnkunnig tränare håller nere på förväntningarna inför nästa säsong. Han och laget får mer arbetsro och får jobba som underdogs, vilket jag tror passar HIF mycket bättre än rollen som “guldkandidat”.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*