Inför U21-mötet Mjällby – HIF

I eftermiddag åker U21-laget till Listerlandet för att ta sig an Mjällby. Ett lag som HIF hade svårt för under förra året. 

4
Daniel Nordmark får chansen mot Mjällby.
Foto: Bjarki Tordarson

Det har blivit två bra insatser för U21-laget, den första mot Kalmar förlorades knappt medan den andra slutade med en 5-1 seger mot Halmstad. Nu fortsätter serien för Erik Edman och laget med en tur till Blekinge.

Erik förväntar sig samma inställning i eftermiddag som han har fått se från laget de tidigare två matcherna. “Inget spektakulärt, samma recept som tidigare, vi har gjort två mycket bra matcher hittills och vill prestera bra mot ett starkt Mjällby.” säger han till Allt Om HIF.

Under slutet av matchen mot Torslanda i Svenska Cupen fanns inte mindre än 8 spelare på plan som gått genom de egna ungdomsleden. Erik Edman trycker på att U21-spel är ett bra fönster för spelarna. “Roar valde några av de spelare som gjorde bra ifrån sig mot HBK i matchen mot Torslanda vilket visar att U21 är en bra väg in i A-laget.”

Laget kommer ledas av Karl-Gunnar Björklund då Erik Edman är på kurs.

Om någon har vägarna förbi Strandvallen i Hällevik så spelas matchen 17.00 och inträdet är gratis.

Startelva: Andreas Linde – Gustav Jarl, Mattias Freij, Carl Johansson, Fredrik Widlund – Daniel Nordmark, Måns Ekvall, Elias Andersson, Mattias Lindström – Anton Kinnander – Arnór Smárason.

Avbytare: Alexander Fioretos, Jesper Lundborg, Youssef Al-Habduni, Erik Kronholm.

Björn Velander BBL

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*