Inför matchen

Efter många om och ännu flera men lyckades vi få kontakt med Conny vid lunchtid idag.

Här följer lite om vad han kunde avslöja sådär 7 timmar innan matchstart.

Vi kommer med samma lag som mot Sundsvall förutom Gashi som är avstängd. Wahlstedt kommer in i truppen. Hur vi kommer att ställa upp från start får ni inte förrän en timma innan match som vanligt. Det har ju dessutom varit lite smått som gjort att vi i sista stund (läs onsdagsträningen) fått ändra. Det är ju aldrig bra att tappa spelare så där precis i sista uppladdningen men vi har bra ersättare. Men samtidigt vill man ju kunna spela in laget på träningen innan så det är lite jobbigt.

– Vi tycker att vi har bra ersättare men det är ju utan tvekan så att det är bättre när alla är tillgängliga. De som inte spelar är Baffo, Gashi, Atta och Chrisse. Om det inte hänt något under dagen men det är inget jag hört något om.

– Det är lite tungt att just Gashi är borta. Inte för att han är oersättlig på något vis men just den spelartypen som han är har vi inte någon ytterligare så det blir ju lite annorlunda nu för mittfältet.

Hade Baffo eller Atta varit spelklara hade Sadiku kanske tagit steget upp?

– Det hade varit en möjlig lösning men det finns fler.

– Sadiku har varit riktigt bra i år och trots sin ungdom inte haft några direkta svackor. Han visar upp en mycket hög lägstanivå.

Okej, vi ska låta er ladda upp ordentligt och vi hoppas det går så bra det kan gå i kväll!

– Tack, det gör jag också!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*