I kväll bjuder HIF, förhoppningsvis, upp till dans på Olympia! En ev seger ger oss en rejäl skjuts mot att säkra kontraktet och som vanligt passade vi på att ta pulsen på HIFs assisterande tränare, Alex Tengryd, för att höra hur han ser på kvällens drabbning

Senast förlust mot Malmö, vad tar ni med er från matchen?

Vi tar med oss stora delar av andra halvlek som vi ser som positiva både ur ett offensivt och defensivt perspektiv. Sen finns där lärdomar från hela matchen att dra av som vi kommer behöva att koppla till Kalmar.
Hur ser du på Kalmar FF som motståndare? 
Kalmar är ett bättre fotbollslag än vad tabellen visar enligt mitt tycke. Ett lag som alltid är starka på fasta situationer, har tekniska spelare som gör att dem kan ha ett passningsspel men framförallt har dem en del spetsspelare som kan avgöra matcher.
Hur ser du på avslutningen på säsongen? 
Fem matcher som är viktiga utifrån många aspekter, dock måste vi fokusera på en match i taget, förbereda oss taktiskt, tekniskt och fysiskt. Sen den mest avgörande faktorn att ge så mycket kraft åt spelarna så att den mentala förmågan är i balans för att föra en bra säsongsavslutning.

HIF kommer till spel med följande trupp:

Matchen spelas på Olympia med start klockan 19.00. Han du ännu inte säkrat din plats så kan du göra det här

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!
Föregående inlägg Seger ikväll och vi kan börja andas ut…
Nästa inlägg HIF studsade tillbaka efter derbyförlusten

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: