Inför HIF-AFC ”Vi är starka på Olympia”

190308 Assisterande tränare Alexander Tengryd under en träning med det allsvenska fotbollslaget Helsingborg den 8 mars 2019 i Palma. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

HIF tar emot AFC Eskilstuna idag i en av de viktigaste matcherna för säsongen. Vi tog ett snacka med HIFs assisterande tränare Alexander Tengryd för att höra hans tankar om matchen.

 

Match hemma på Olympia i eftermiddag mot AFC Eskilstuna – hur är stämningen i laget och känslan inför matchen?
Vi är starka på Olympia, ser fram emot matchen och hoppas på att mycket folk kommer och supportar oss. Känslan är positiv vi har två bra presentationer bakom oss Östersund och Djurgården. Stämningen är positiv och spelarna och ledare vill ut och göra ett bra resultat och prestation.

Förlust senaste mot Djurgården men en bra match av HIF, vad tar ni med er från matchen?
Vår första halvlek, vi skapar bra målchanser mot serieledarna på ett svårt och snabbt underlag, framförallt vårt kontringsspel är vi nöjda med.

AFC i dag och sedan derby, mot Malmö, på torsdag – hur förbereder man sig inför två matcher på kort tid?
Viktigt med fysisk och mental återhämtning, återhämtningen mellan matcherna är A och O, sen skruva på taktiska detaljer.

Hur ser du på AFC som motståndare?

Har fått in nya tränare vilket kan vara lurigt och svårt att säga hur mycket prägel den nya duon hunnit sätta, vi har delar från senaste matchen, men det gäller vi är uppmärksamma på att saker och ting kan förändras i deras spel, men i övrigt så har de individuellt skickliga passningsspelare, spelare som kan avgöra matcher.
HIF kommer till spel med följande trupp:
Matchen spelas på Olympia med start klockan 17.30. Har du ännu inte säkrat din plats så kan du göra det här

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*