Inför Hammarby IF – Helsingborgs IF

Omgång 28 startar idag
Omgång 28 startar idag
Omgång 28 startar idag

Landslagsuppehållet är slut och nu går grabbarna in i den 28:e omgången borta mot Hammarby. Det lär bli en tuff batalj på Tele2 Arena, men tre poäng ska med hem igen.

Ikväll väntar säsongens näst sista bortamatch för HIF, det mot nykomlingarna Hammarby på Tele2 Arena. Med en seger mot Elfsborg i bagaget samt kvitteringsmålet mot Djurgården på just Tele2 Arena inbringade energi som laget förhoppningsvis skall kunna förvalta och ta med sig i de sista omgångarna.

– Vi har kunnat träna på bra. Emellanåt är det skönt att få de här uppehållen eftersom det går i ett annars. Förhoppningsvis så har vi konserverat formen bra, säger HIF:s manager Henrik Larsson till klubbens hemsida.

Hammarby har under sin comeback-säsong i allsvenskan gjort så pass bra ifrån sig att de säkrat kontraktet. Laget har på senare tid dessutom börjat hitta höstformen då de har radat upp med tre raka segrar, en tuff uppgift väntar HIF.

– Det är givetvis en tuff uppgift som ligger framför oss. Vad jag har hört så har de sålt ganska mycket biljetter så det kommer att vara bra tryck och stämning imorgon. Samtidigt så tror vi på det vi håller på med, avslutar Henrik Larsson.

Matchtruppen:

Målvakter: Pyzdrowski, Hansson
Försvarare: Johansson, Helstrup, Landgren, Uronen, Björkman
Mittfältare: Mårtensson, Lindström, Wede, Smárason, A-Jönsson, Atakora, Boateng
Anfallare: Simovic, Prica, Larsson

bbl_jimmy_fors

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*