Inför Djurgården-HIF med Adil Kizil “Alla är motiverade och revanchsugna”

200224 Chefsscout Adil Kizil under en träning med Helsingborg under ett träningsläger den 24 februari 2020 i Ayia Napa. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92455

Ikväll är det match igen för ett krisande HIF som efter fem omgångar endast plockat en poäng och inte gjort ett enda mål. Fler och fler frågor har börjat krypa fram för att efter fem gångar ligga avskuren som jumbo är mycket oroande på alla sätt och vis. Än återstår 25 omgångar dock så tiden är fortfarande på HIF:s sida, men även den börjar ticka oroande fort. Djurgårdens IF på bortaplan är kvällens uppgift och vi tog som vanligt ett snack med Adil Kizil inför matchen.

Fem matcher, en poäng och noll gjorda mål. Vad är det som fortsätter gå fel?

Det är väldigt svårt att peka ut någonting mer än att vi inte fått till vårt anfallsspel. Det är väldigt tydligt i och med att vi inte gjort något mål, trots att vi de senaste två matcherna skapat fler chanser än innan. Men det är klart att det hela är en stor besvikelse från alla håll, det är vi fullt medvetna om och vi jobbar hårt för att ändra på det.

Är ni överhuvudtaget oroliga eller tror ni stenhårt på att saker kommer ändras?

Vi tror självklart på vad vi gör och jobbar stenhårt både på och utanför planen för att ändra på saker och ting.

Hur motiverar ni er inför matchen mot Djurgården?

Alla är motiverade och revanchsugna. Okej, vi gick ett steg tillbaka senast men vi känner ändå att vi var på g ett tag där och känner en motivation att vända på det. Bara det blir en stor motivation i sig.

Tankar om motståndet?

De vann ju Allsvenskan förra året och är ett topplag. Förutom ett par spelare är det i stort sett samma lag som förra året. De är trygga i sitt spel och kan vara jobbiga att möta, men samtidigt har de inte heller riktigt fått saker att stämma som de hade hoppats så här långt, så det finns ändå möjligheter för oss att göra en bra insats imorgon.

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*