Inför AIK – med P-O Ljung

Grattis till cupavancemanget. Det var väl värt entrépengen.
– Ja, det blev ju onekligen en spännande match, med riktig derbykaraktär.

Kort kommentar om matchen.
– Vi var inte nöjda med hur vi mer eller mindre gav bort spelet under den första halvleken. I paus gjorde vi två byten och effekten blev att vi fick ett snabbare spel, vilket också gav utdelning. Vi gör ytterligare en förändring när Rachid flyttas in centralt i banan. Det, tillsammans med att orken hos Landskronaspelarna börjar tryta, så tar vi över allt mer.

Och nu väntar Trelleborgs FF i nästa omgång.
– Ja, det blir ytterligare ett Skånederby, om än kanske inte av samma dignitet som senast. Skönt att vi blev lottade att spela på hemmaplan.

Dessförinnan skall vi hinna med ett par allsvenska matcher och imorgon väntar AIK. Ett lag som på senare år tycks passa oss väldigt bra. Råsundabesöken, sedan säsongen 2000, har genererat i seger fem gånger, fyra oavgjorda, och förlust vid endast två tillfällen.

Pavey med från start, eller ej, och hur påverkar det Er inför?
– Mycket tyder på att han spelar, men Reine har sett dem spela live ett par gånger i år och det känns som om vi är väl förberedda på olika scenarior. Vi hoppas kunna göra en bra match och kunna åka därifrån med ett bra resultat.

Truppen är densamma som i matchen senast mot Landskrona BoIS.
Såväl Erik Edman, som Joseph Baffo är nu båda åter i full träning, men lär behöva ytterligare tid för att på allvar kunna konkurrera om en startplats. Enligt HD, så är Erik Sundin tillbaka i startelvan.

När AOH gissar startelvan inför morgondagen:
P Hansson, C Anderssson, P Larsson, M Nilsson, M Holgersson, R Boaouzan, A Gashi, M Mahlangu, R Jönsson, E Sundin, A Gerndt, så kommenterar P-O Ljung med att det ser ut som en stark uppställning, men han avstår gärna från att bekräfta/dementera och hälsar att vi får se imorgon.

Truppen flyger upp till Stockholm imorgon bitti. Uppladdningen kommer att hållas i Järna och efter matchen bär det direkt hemåt, via Sturup. Vi önskar lycka till och hoppas på tre nya viktiga poäng.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*