Imad Khalili fortsätter göra mål.

Imad Khalili Foto: Bjarki Tordarson

Khalili fortsätter göra mål för Al Shabab i Saudiarabien. Senast blev det ett konststycke mot Al Nassr i Kings Cup-matchen under lördagen.

Foto: Bjarki Tordarson
Imad fortsätter göra mål. Snygga mål.
Foto: Bjarki Tordarson

“Det var perfekt. Jag har säkert testat den (finten) i någon match, men jag har aldrig gjort mål efteråt. Nu kände jag att det var läge.” säger Imad till Helsingborgs Dagblad om finten som brukar utföras av Ronaldinho och Zlatan. Efter att han tagit sig för bi sin motståndare gjorde han ett ryck in i straffområdet där han från nära håll sköt in bollen vid närmsta stolpen.

Det var en jäkligt skön känsla. – Imad Khalili

Det är ingen tvekan om att förra årets allsvenska skyttekung har stärkt sina aktier under den pågående utlåningen. Han trivs med det mer tekniska, snabba spelet, jämfört med allsvenskans fysiska positionsspel.

“Målet har väckt mycket uppmärksamhet här. Här är fotbollen allt, det finns inte hockey, handboll eller sånt. En liten grej kan bli stor här.” säger Imad Khalili till Helsingborgs Dagblad.

Frågan är om vi får se honom i Allsvenskan till sommaren igen eller om hans form och målfarlighet internationellt lockar till sig intressenter.

Björn Velander BBL

1 kommentar

  1. Skoj för Imad men för HIF är det enda positiva att prislappen stiger ytterligare, då det skulle vara en mycket trevlig överraskning om Imad återvänder till Olympia efter lånekontraktet gått ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*