Holgersson lämnar HIF

Markus Holgerssons kontrakt gick ut nu i årsskiftet och nu har han bestämt sig för att inte förlänga/skriva nytt.

Japp, årets första inlägg då…och det kunde varit ett roligare?

Holgersson lämnar alltså mästarklubben, ett HIF som ska försvara sina tre titlar samt kvala in till CL nu till sommaren. Är det någon mer än jag som tappar hakan lite?

Redan förra hösten ska det alltså funnits ett kontraktsförslag färdigt för påskrift, men Holgersson valde att inte skriva på. Hur innehållet i det kontraktsförslaget såg ut, får väl aldrig vi dödliga reda på, men det kan väl omöjligt varit sämre än det befintliga? Ändå väljer Holgersson lämna…lämna för vad? (spekulationerna flödar…)

***

Det är dryga tre veckor kvar till “kick-offen” på säsongen, det årliga träningslägret i Portugal. Och än så länge har inte HIF lyckats fylla de luckorna som lämnats kvar efter Rasmus Jönsson, Alexander Gerndt, Marcus Nilsson, Simon Thern, Marcus Bergholtz, Johan Eiswohld, Sebastian Carlsén samt islänningen Lydsson och norrmannen Skjelvik. Alla dessa har lämnat under 2011…

Vi har dock fått nya kontrakt på Erik Sundin, snart 33, och Erik Wahlstedt snart 36.

Märkligt att en klubb som HIF ska ha så svårt att locka till sig (och behålla) sina spelare med tanke på succén ifjol samt det kommande årets Europa-spel?

***

Nåväl, nu är det ny säsong och nya tag i bloggvärlden.
HD startade idag upp en ny blogg; HIF-Bloggen. “Presidenten” på HIF1907 verkar ha vaknat upp en aning från sitt dödläge under mästarsäsongen. Bakgatan trummar vidare på sitt forum och kommer med lite nytt på sin sida framöver (enligt vad jag hört iaf). Svenska Fans (E-Zine) smattrar på som vanligt med diskussioner, spekulationer och välskrivna artiklar.
Och naturligtvis ska även Allt Om HIF vakna upp från sin vinterdvala nu.
Så det kommer bli ett intressant HIF-år även i år, med full bevakning på de trippla mästarna, Skånes Stolthet, Helsingborgs IF…nu kör vi!

 

1 kommentar

  1. Egentligen bara HIF-bloggen som är något nytt då det var ett tag sedan “Presidenten” eller E-Zine kom med något nytt – dock som vanligt ytterst läsvärt & väl underbyggda inlägg och intressanta, framförallt E-Zines om pengar & satsningar i klubben!

    HIF-bloggen kunde ju också som du sagt startat med en roligare nyhet men tur då att Jeppes “julklappssäck” inte var helt tom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*