HIFs planer för försäsongen

Förra året drog försäsongen igång redan den 7 Januari Foto: Johan Lilja

Den 12:e Januari kliver vår A-trupp åter in på Olympia. Då hoppas sportchefen, Andreas Granqvist, även att han skall ha fått ett besked om framtiden för en del nyckelspelare. Nu står det dessutom klart vilket HIFs motstånd, under försäsongen, blir. Klart är att det blir årsdebut den 30 Januari när Torns IF kommer på besök

Martin Olsson och Mix Diskerud. Där har ni två nyckelspelare som Granen hoppas skall ge ett positivt beslut avseende fortsatt spel med HIF. Enligt sportchefen så finns det ett ekonomiskt utrymme för båda och positiva samtal har förts med var och en av de inblandade. Även Alex Timossi har fått en frist men där ser nog HIF det som mindre troligt, med en ny utlåning, och har nu även värvat Dennis Olsson som en ersättare.

De första två dagarna kommer att ägnas åt individuella tester vilket innebär att årets första träning kommer att genomföras först den 14 Januari (kl 10.30) på Olympiafältet Plan 10.

Utöver sammansättningen av truppen så har även planeringen, för årets försäsong, börjat hamna på plats. Nu står det nämligen klart att årspremiären sker den 30 Januari när Torns IF kommer till Olympiafältet (Matchstart 14.00). I övrigt ser det ut som följer:

Träningsmatch
Fre 5 februari 15:00 Rydahallen:
IF Elfsborg – HIF

Träningsmatch
Lör 13 februari 14:00 Olympiafältet Plan 10:
HIF – IFK Göteborg

Träningsmatch [Beroende på utfall av Svenska Cupen]
Lör 13 mars 14:00 Olympiafältet Plan 10:
HIF – Mjällby AIF

Träningsmatch [Beroende på utfall av Svenska Cupen]
20/21 mars. Motstånd annonseras efter avslutad kvartsfinal i svenska cupen.

Träningsmatch
Lör 27 mars 14:00 Olympiafältet Plan 10:
HIF – IFK Värnamo

Träningsmatch
Lör 3 april 14:00 Olympia:
HIF – Östers IF

HIF kliver in i cupspelet där Gauthiod står för motståndet den 21 Februari klockan 15.00. Matchen spelas på bortaplan medan första hemmamatchen blir mot Dalkurd den 27 Februari på Olympiafältet. Gruppspelet avslutas med bortamötet, mot Häcken, den 7 Mars på Bravida Arena

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*