HIFare i världen- Proffskollen

Denna vecka levererar vi en något annorlunda Proffskoll. Då det spelats väldigt få matcher sedan senaste summeringen kommer vi att ägna denna Proffskoll åt att uppdatera er på hur lagen ligger till i respektive liga.

Alfred Finnbogasons hans Augsburg har haft en tung säsong. Efter 22 matcher har man 18 poäng och detta gör att man ligger på plats 15 i Bundesliga med tre poäng ner till Stuttgart som ligger på kvalplats. Ner till direkt nedflyttning och plats 17 är det fyra poäng.

Alex Timossi Andersson och hans Bayern U19 har spelat ligger trea med sex poäng upp till förstaplacerade Stuttgart U19.

Emil Krafth och hans Amiens har likt Alfred och hans Augsburg också haft en tuff säsong. Man ligger för närvarande på plats 17 i Ligue 1. Efter 25 matcher har man tagit 21 poäng och har en poäng till godo ner till Dijon, som dock har en match mindre spelad, på kvalplats. Ner till Caen på direkt nedflyttning är det två poäng.

Atiba Hutchinson och Besiktas ligger trea i den turkiska ligan med 39 poäng. Man har tre poäng upp till Galatasaray på andraplats och nio poäng upp till Istanbul Basaksehir som leder.

Loret Sadikus och Abdul Khalilis Kasimpasa började säsongen strålande men har nu fem raka förluster och ligger på åttondeplats med 29 poäng på 22 matcher.

May Mahlangu och hans Ludogorets har spelat sedan senaste proffskollen när man spelade 1-1 mot Botev Plovidv, detta utan May i truppen. Ludogorets leder den bulgariska ligan med 53 poäng på 22 matcher och med fem poängs marginal.

Lalawele Atakora och hans FK Gabala ligger för närvarande fyra i ligan med 23 poäng på 17 matcher.

Oke Akpoveta blev nyligen klar för Sabail FK i Azerbadjzan som ligger trea i ligan med 27 inspelade poäng på 17 matcher.

Jere Uronen och hans Genk har en fin säsong bakom sig och ligger etta i belgiska ligan och har efter 26 matcher 57 poäng och detta ger dem åtta poängs marginal ner till tvåan Club Brugge. Genk var dessutom i slutspel i Europa League. Första mötet mot Slavia Prag slutade 0-0 och igår skulle man “avsluta” jobbet på hemmaplan. Men efter en katastrofal insats så fick man se sig besegrade med hela 4-1. Den förre HIFaren började på bänken men kom in i den 56:e minuten vid ställningen 1-2

Edwin Gyimahs Bidvest har spelat mot Black Leopards i cupen, en match som de vann på straffar efter att matchen slutat 1-1, detta utan Edwin i truppen. Laget leder dessutom ligan med 37 poäng på 20 matcher.

Suprise Ralanis och Matthew Rusike och deras Cape Town City FC ligger femma i ligan med 30 poäng på 19 matcher.

Alexander Achinioti Jönsson har flyttat över Atlanten till Kanada och klubben Forge. Säsongen drar igång i april.

Alexander Gerndt och hans Lugano ligger åtta i schweiziska ligan med 23 poäng på 19 matcher.

Victor Palsson och hans Darmstadt ligger på plats 14 i zweite bundesliga med 23 poäng på 22 matcher. Detta innebär att man har fyra poäng ner till negativ kvalplats och sex poäng ner till nedflyttning.

Joseph Baffo och hans Duisburg har en tuff säsong och ligger sist i zweite bundesliga med 16 inspelade poäng på 22 matcher. Detta innebär att man har tre poäng upp till kvalplats och fem poäng upp till säker mark.

Frederik Helstrups Arka Gdynia ligger elva i polska ligan med 25 inspelade poäng på 22 matcher.

Roman Kienast och hans Wiener Neustadt ligger sexa i Österrikes andraligan. Man har tagit 23 poäng på 15 matcher.

Alejandro Bedoyas och David Accams Philadephia håller på med sin försäsong.

Andreas Linde och hans Molde håller på med sin försäsong.

 

Ema Boatengs och Jörgen Skjelviks LA Galaxy håller på med sin försäsong.

Tarmo Neemolo och hans Paide Linnameeskond har dragit igång försäsongen.

Leandro Castans Vasco Da Gama har dragit igång försäsongen.

Hannu Patronen och hans HJK Helsingfors har dragit igång försäsongen.

Olafur Skulason och hans Fylkir Reykjavik har dragit igång sin försäsong.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*