HIF värvar försvarare från Ettan.

Dagen efter derbysegern står det klart att HIF förstärker truppen med den 18-åriga försvararen Victor Blixt

Fotbollskarriären startade i BSH Österlen och gick vidare till Lunnarps BK som hade ett väldigt bra ungdomslag på den tiden. Därefter började Victor spela i Borrby IF där pappa Lars var tränare. Som 15-åring blev han utlånad till Österlens FF där han stannat kvar och fortsatt sin utveckling. Under fjolårssäsongen var han med och tog upp sitt Österlen till division1. Som högerback har han även stått för 9 mål på 59 A-lagsmatcher för klubben.

– Det känns helt underbart, det är detta man drömt om sedan man var liten. HIF är en av de största klubbarna i Sverige och när jag gick ut på Olympia insåg jag hur stort det är. Jag kommer göra allt för att göra det så bra som möjligt i denna klubb och ser framemot att spela inför er supportrar, säger Victor till HIF:s hemsida.

– Victor är en ung och talangfull spelare från närområdet med stor potential som vi följt under en längre tid. Han passar bra in i den profil av spelare vi söker och vi ser framemot att följa hans utveckling i den rödblåa tröjan, säger sportchef Andreas Granqvist om sitt nyförvärv.

Victor ansluter till truppen omgående.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår bevakning av världens finaste förening!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*