HIF har inte råd med Santos!

Marjan på HD var snabb att snappa upp “Santos-Gate” igen och kontaktade Conny för att höra hur det ligger till med HIF’s intresse för Santos.

Enligt Conny är Santos INTE aktuell på grund av Santos prislapp.
– Vi har diskuterat honom tidigare men eftersom vi i dagsläget saknar ekonomin för att lösa en sådan spelare så är det inte intressant. I så fall måste det komma in externa finansiärer. Säger Conny till HD.
– Om det skulle ges en möjlighet med Santos får vi ta det då. Men i så fall måste vi också ta en ordentlig titt på skadehistoriken och så vidare, konstaterar Conny Karlsson.

Sund inställning från Conny, absolut. Men fortfarande sägs egentligen inget nytt. För jag förutsätter att HIF fortfarande jobbar efter SIF’s löfte om externa finansiärer? OCH om det nu sätts i hamn, så finns det ju pengar att tillgå för en eventuell Santos-affär?

Jaja, nu griper jag väl efter halmstrå och hetsar affären vidare. Men skam den som ger sig…

***

Trots allt verkar det som om HIF får en förstärkning i form av en ny norrman? Kim Holmen har nu chansen under veckan att spela till sig ett kontrakt för Världens Finaste Klubb, bland annat genom den planerade internmatchen som går av stapeln i veckan. Intressant!

4 kommentarer

  1. Vilken finansiär går in och bekostar ett köp av en 30-åring? Skadebenägen, trött på det svenska vädret, trött på att flytta, trött på livet? Ser absolut ingen ekonomi i denna affären.

  2. Kommer man in med pengar här är det inte riskkapital, det måste ni förstå. Då är det en ren donation till klubben, vilken vi inte har sett allt för mkt av tidigare i Allsvenskan.

    Riskkapital är just vad det heter, kapital ämnat för en investering som kan ge en framtida avkastning. Då talar vi sannolikt om spelare i åldern 18-23 med extremt hög potential. Inte om hemvändare 30+.

  3. Läste att Peter Larsson ( fd HBK ) är på väg bort från FC Köpenhamn. Guldläge för HIF!! Agera snabbt nu innan malmö eller nån annan hinner före!! Hade varit guld värd för stabiliteten i HIFs försvar! Var allsvenskans bäste mittback och landslagsman när han lämnade HBK.
    Perfekt för HIF! Eller vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*