HIF fortsätter att fokusera på hållbarhet

HIF kunde under Tisdagen presentera ännu en partner till det Hållbarhetsprojekt som klubben under en längre tid arbetat med. Företaget Boxon gick tillsammans med HIF ut under tisdagen och meddelade att man återvänder som Partner till Klubben.

Som Hållbarhetspartner kommer man att stötta klubben att fortsätta driva samt utveckla sitt hållbarhetsprojekt.

Christer Rapp, CEO på Boxon Group kommenterade samarbetet på följande sätt:

” – Som en stor arbetsgivare i Helsingborg vill vi tillsammans med HIF skapa ett tryggare och hållbarare samhälle där psykisk hälsa är prioriterat. Vi har ett ansvar gentemot våra kunder, våra leverantörer, våra medarbetare men också planeten. Vi måste göra allt vi kan för att bli ännu mer hållbara. Samarbetet med HIF är en del i vårt långsiktiga CSR arbete.”

” – Boxon och HIF har en lång historia tillsammans och vi känner en oerhörd stolthet över att ha detta fina företag som långsiktig hållbarhetspartner till föreningen. Det tyder på att vi gjort och gör rätt saker. Tillsammans med Boxon kan vårt hållbarhetsarbete fortsätta utvecklas och skapa ännu större skillnad för invånarna i nordvästra Skåne”, säger HIF:s klubbdirektör Joel Sandborg i kommentar på klubbens Hemsida.

Avtalet mellan HIF och Boxon är flerårigt och gör att företaget nu adderas till den lista av klubbens hållbarhetspartners som HIF presenterat under året.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*