Bli stödprenumerant – var med i utlottningen om en signerad matchtröja

För drygt en vecka sedan gick vi ut med informationen om att vi, på AOH, behövde er hjälp för att kunna bibehålla en så hög nivå som möjligt. Nu ökar vi trycket och lottar ut en signerad matchtröja bland alla er som blir Prenumerant på Patreon innan siste Juli.

Det har säkert inte undgått någon att vi ni har skapat en prenumerationstjänst på AOH. Vi vill först passa på att tacka alla er som redan har satt upp er som Prenumerant till oss på Patreon och som uppskattar vårt arbete. 

Dock förstår säkert ni precis som vi att vi måste bli fler för att AOH ska kunna överleva. Detta gör att vi i framtiden även överväger att låsa en del av sitens innehåll som är exklusivt, det vill säga Träningsrapporter, Krönikor och allt annat som AOH tillför som ingen annan aktör på marknaden gör runt HIF.

Men nu finns det som sagt även ytterligare en anledning för dig som läsare att ansluta dig då vi nu lottar ut en signerad A-lags tröja till en lyckligt lottad prenumerant som tecknar upp sig före den 31:e Juli. Självklart kommer ni som sedan tidigare även är Prenumerant att vara med i utlottningen.

Ta Chansen! Bli Prenumerant idag!

Vill du Bli Prenumerant på AOH? Klicka här!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*