HIF förlänger med Kalle Joelsson

Kalle Joelsson förlänger med HIF Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92124

Den som väntar på något gott brukar det heta! Kalle Joelssons framtid har varit föremål för många spekulationer men nu står det klart att den 21-årige målvakten förlänger sitt avtal med HIF tom 2021

I Januari 2017 flyttades målvakten upp i HIFs A-lag efter att han spenderat två säsonger med vår Akademi. Samma år så gjorde han sin tävlingsdebut i bortamötet med Frej Täby. Inför 2018 stod det klart att han åter skulle få agera andramålvakt, bakom Pär Hansson, men i samband med att Pär åkte på en allvarlig skada klev Kalle in och tog över målvaktsposten. En position som han var självskriven på fram till att han själv drabbades av en allvarlig knäskada i mitten på Juli.

Sedan han blev bofast i startelvan har 21-åringen tagit rejäla kliv i sin utveckling vilket bla resulterat i spel i det svenska u21-landslaget. Nu står det alltså klart att Joelsson förlänger sitt avtal med Helsingborg tom 2021. Detta innebär att HIF, inför 2020, står med en rejält spännande målvaktsbesättning där Joelsson, främst, lär få ta upp kampen med Anders Lindegaard om en plats i startelvan.

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*