HIF’s träningsläger – Vi kommer vara där!

AOH har för ambition att höja spänningen och stämningen inför säsongen 2010. Ett led i detta är att vi vill bevaka HIF’s träningsläger i vinter, som kommer att förläggas i Portugal.

Men precis som den statliga televisionen, (som inte heller arbetar för ett vinstsyfte), så behöver även vi få in sponsring för att kunna förverkliga detta projekt. Vi vänder oss till våra läsare, privatpersoner och företag för lite hjälp på traven med sponsring. 

Vad kommer vi att erbjuda under träningslägret?
* Daglig bevakning av träningen
* Intervjuer
* Reportage
* Analyser
* Livesändning från träning med bilder (en ambition…)
* Lite överraskningar

För att hjälpa oss att förverkliga detta, gå in under sidan “Träningsläger” och följ instruktioner där.

Vi har en spännande säsong att se fram emot!

13 kommentarer

 1. Micke: Du tycker naturligtvis att vi ska lägga pengarna ur egen ficka för att serva alla våra läsare med att åka på träningslägret?

 2. Vill man hjälpa till med att lägga ett bidrag så gör man det. Vill man inte så struntar man i det.

  Egentligen är det väl inte svårare än så?

 3. Hur hade det sett ut om HD bett om pengar för att skicka Svaben till La Manga och följa HIF från poolen??
  Allt är relativt som sagt…

 4. Nja jag har läst allt de skrivit på internet i snart 10 år helt gratis, så det är inte svart eller vitt.. Hur som helst är det ni skriver bra, men inte optimalt att be om oengar för att någon skall åka dit ner och rapportera om att sundin fått ett skrubbsår på benet! Rapportera från träningarna hemma istället och skall ni tvunget be om pengar så kan det väl gå till ngt som alla hif:are kan ha nytta av. Ex en fansdag eller sammankomst med andra supportrar, istället för reproducering av det hif.se redan gör. Ge en kamera till någon som kan dokumentera lite så blir det nog roligare oxå!

 5. Micke: Som du vet så drivs denna sidan helt ideellt och skall vi kunna genomföra vissa saker såsom rapport från ett träningsläger så behöver vi täcka kostnaderna på något vis. Fast kanske är det som du säger att det inte finns något intresse av detta och då skall vi givetvis inte rapportera om det.
  Fansdagar etc är ett lovvärt initiativ, men bör bäst arrangeras av klubben själva, eller ännu bättre i samarbete med någon av dess supporterorganisationer. Vi har helt enkelt inte resurserna att kunna genomföra något sådant evenemang.

  Tack för dina åsikter.. det är oerhört viktigt för vår del att få ta del av vad folk tycker, så att vi kan förbättra och producera material som är till glädje för våra läsare.

 6. Micke: Bara du förstår att det inte handlar om att glida på andras pengar utan att det handlar om att ge gemene HIF:are info från lägret. Lite utanför det officiella stuket. Var uppskattat när E-zine drog till Cypern för något år sedan tex.

  Rapportera från träningarna hemma är dessutom mer eller mindre omöjligt pga att alla skribenter arbetar och bara en bor i Helsingborg.

 7. Micke:
  Du nämnde HD som exempel. Nätupplagan är gratis och så har de en produkt (pappersupplagan) som du väljer att inte köpa. AOH är gratis, men istället för att ta betalt för premiummaterial (träningslägret) så ber vi om bidrag. Frivilliga sådana.

  Har vi tur, kanske andra väljer att donera och då kan du, jag, och alla andra, ta del av detta här på sida, utan att det kostat dig något extra. På vilket sätt är det dåligt för dig?

  Frågan om vilka som behöver dina pengar mest överlämnar jag med varm hand till dig att besluta. (Likväl som jag hoppas att du respekterar andras rätt att besluta om hur de använder sina pengar.) Men med tanke på andan i ditt inlägg får man kanske gissa att du valt att skippa julklappar och julmat till förmån för hjälporganisationer. Lovvärt i så fall!

 8. Hmmm, hade redan lämnat denna debatt då det spontant kändes som att paddla en kajak uppströms! Men nu får jag nog klargöra min ståndpunkt då feltolkningarna haglar..

  Jag har aldrig påstått att er insamling på sidan skulle vara “dåligt för mig”!?, det är ett rent antagande från Zeus sida som jag inte riktigt vet var det kommer ifrån!? Det jag har gjort är däremot att motsätta mig denna sorts insamlingar då jag personligen anser att de inte fyller någon större funktion då hif.se redan är på plats, kolla om ni kan följa med dem och jobba gratis istället…

  Naturligtvis gillar jag alla initiativ som görs från alla hif:are då jag själv är det, men andras åsikter måste väl också få gälla? Och varför skulle jag inte respektera vad andra gör med sina pengar, har inte påstått motsatsen.

  Slutligen är världen inte svart eller vit. Varför skulle du eller jag avstå från julen och skänka allt? Eller motsatsen, inte ge något och behålla rubbet? Detta synsätt gör mig lite mörkrädd.

  Nu sätter jag punkt för denna debatt..
  Lycka till med allt!
  Heja HIF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*