Hemmaseger för HIF´s P15

På ett för dagen soldränkt Olympiafält med drygt 100-talet åskådare hamnade gästande Åkarps IF tidigt i underläge. 1-0 till hemmalaget kom redan efter ett par minuter och det tycktes som om man från di röe´s håll ville sätta hög press på motståndarna, erövra boll och därefter snabbt gå till anfall. Taktiken tycktes fungera väl och trots ett högt antal missade avslut så kunde man ändå gå till pausvila med 3-0 i bagaget.

Den andra halvleken blev en jämnare historia där antalet målchanser var avsevärt färre i jämförelse med den första. Åkarp lyckades få till en reducering i mitten av halvleken efter en omdiskuterad offsidesituation, men kort därefter tog hemmalaget över rejält igen och man kom igenom framgångsrikt via högerkanten. Det var också i ett liknande anfall, som man en stund senare punkterade matchen och slutsiffrorna skrevs till 4-1.

Enligt uppgift till redaktionen så består P94-laget till stor del av ett antal spelare som spelat ihop ett bra tag och inför säsongen har man dessutom förstärkt på ett par positioner, bla har nyförvärv från Kullavägen & Landskrona Bois tillkommit. Vill speciellt framhäva tre spelare från dagens match, vars framtida utveckling skall bli oerhört intressanta att följa:
William Kvist.
God spelförståelse, bra teknik, passningsskicklig och är snabb med boll.

Albert Berisha.
Intelligent spelare med god blick för spelet.

Martin Duong.
Fick alternera positioner idag, men imponerade som ytterback. Agerade lugnt och tog sig fram snabbt och effektivt längs sin kant.

I nästa match för laget väntar BK Olympic på bortaplan den 24 april.
Här finner Ni mer info om laget:

9 kommentarer

  1. Det är dags att kommentera ofoget att skriva HIF´s, HIFs, Hifs och andra konstigheter. Det heter HIF:s och inget annat. Hoppas att man slipper se någon annan stavning framöver. Utmärkt sida i övrigt.

  2. Såg delar av matchen. Det mest intressanta var nummer 10 i HIF var så sjukt lika Rasmus Jönsson och man misstänkte att det var hans lillebror, men vid ett snack med en HIF-ledare visa det sig att så inte var fallet.. som det kan gå.

1 trackback/pingback

  1. Semestern över för P15 : | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*