Hallå där Christoffer Andersson…

… HIFs assisterande tränare som imorgon åter siktar på avancemang. Denna gången på Myresjöhus Arena i Växjö där Öster står för motståndet

Hur är stämningen i truppen efter matchen mot HBK och inför matchen mot Öster?

Det är god stämning i truppen. Vi tog en poäng och alla poäng är bra även om vi självklart ville vinna och avgöra på hemmaplan. Finns ingen panik hos oss utan vi gör som vi gjort hela året och fokuserar på rätt saker och struntar i allt vid sidan av.

Läget ser ju väldigt bra ut för avancemang, hur ser ni på det avslutningen? Vill man ha det klart redan i kväll när BoIS möter AFC eller vill man avgöra själva mot Öster?

Tänker inte alls på den matchen utan för oss finns det bara matchen på lördag. Öster är ett bra lag och det är där vårt fokus ligger och på att vi ska göra vårt.

HIFs Mamudu Moro är avstängd i lördagens match
Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRŁN /

Hur ser ni på Öster som motståndare? Vad blir nycklarna för att vinna matchen?

Öster ett bra lag som vi med alla andra motståndare scoutat väl. Vi vet hur vi ska attackera och vi vet vår matchplan. Ska ta de med spelartruppen imorgon (läs fredag). Igår hade vi en grupp som körde lite hårdare och en grupp som körde lite lugnare och fokuserade på rehab. Imorgon börjar vi fokusera på Öster och nyckeln där blir väl att vi ska jobba stabilt med vårt spel och inte få ett böljande spel.

 Är skadeläget desamma som inför HBK med Andreas Landgren, Pär Hansson och Anders Randrup borta?

Yes. Sedan är Moro avstängd också.

 Har du någon hälsning till supportrarna?

Uppskattar sjukt mycket när supportrarna tar sig upp och det stöd som vi får. Det är en kort resa och en bra matchtid så vi ser fram emot att det kommer upp många.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*