HIF är överens med KA Akureyri om en transfer av mittfältaren Daniel Hafsteinsson. Därmed återvänder islänning hem efter bara en säsong i klubben

Daniel Hafsteinsson anslöt till HIF från KA Akureyri sommaren 2019 och har spelat sju tävlingsmatcher för klubben. Under förra säsongen var han utlånad till isländska FH Hafnarfjördur. Nu står det klart att mittfältaren återvänder till klubben han anslöt ifrån.

– Vi är glada att ha kommit överens med KA Akureyri om en transfer. Han har varit väldigt professionell under sin tid i HIF och är en bra kille som vi önskar stort lycka till i framtiden, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist i ett pressmeddelande

– Jag vill tacka alla som välkomnat mig på ett fint sätt. Det har inte varit den längsta resan men ibland blir det inte som man tänkt sig. I vissa moment måste man tänka på sig själv och det är därför jag tar detta steg. Återigen stort tack till alla i och omkring denna fantastiska klubb. Jag önskar HIF stort lycka till och hoppas att vi ses igen, säger Daniel.

Vi på AOH önskar Daniel fortsatt lycka till med sin nya utmaning

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Föregående inlägg Thörn: Jörgen Lennartsson är John Blund
Nästa inlägg Rollo: – ”65 dagar till avspark”

2 reaktioner på ”Hafsteinsson lämnar HIF

1. Hej! Helt enkelt för att den nya inte släppts ännu. Så fort den är tillgänglig så skiftar vi ut den/ Martin