Gigovic från start i 6-0-seger

181207 Armin Gigovic i P16-landslaget poserar för porträtt den 7 december 2018 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Armin Gigovic lämnade HIF för ryska Rostov under 2020. Efter att ha blivit uttagen i Poya Asbaghis första U21-trupp spelade mittfältaren under tisdagen från start, när U21-landslaget tog emot Luxemburg i den första omgången av EM-kvalet.

Bara några dagar efter att ha startat i en träningslandskamp mot Finland, var ‘Gigo’ idag tillbaka i startelvan för det svenska U21-landslaget. Luxemburg väntade på hemmaplan när Sverige gav sig in i EM-kvalet. Matchen slutade hela 6-0 till Sverige efter mål av bland annat Tim Prica, son till den gamle HIF-anfallaren Rade Prica. Gigovic spelade 90 minuter på sin mittfältsposition.

Nästa match för U21-landslaget spelas den 3 september när Montenegro väntar, på bortaplan, i det fortsatta EM-kvalet. Sveriges grupp innehåller Bosnien, Montenegro, Irland, Italien och Luxemburg, och en andraplats i kvalgruppen är det minsta kravet för att få chansen att ta sig till U21-EM 2023 som spelas i Rumänien och Georgien.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*