Fullständigt schema för HIF:s kommande matcher

190525 Helsingborgs Wanderson do Carmo under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Helsingborg och Falkenberg den 25 maj 2019 i Helsingborg. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / 180044

Att betta på allsvensk fotboll är både roligt och förhoppningsvis vinstdrivande. Att du förmodligen har nära till ett eller flera lag och kan se några av matcherna live gör det hela ännu roligare.

Det finns flertalet casino sidor på nätet och flera av dem erbjuder även odds och betting. Genom att kolla på en jämförelsesida kan du enkelt se vilka av spelbolagen som gör detta. Även om det är ett utländskt spelbolag med svensk licens kan du nästan vara garanterad att hitta Allsvensk fotboll i deras utbud. Det innebär att du kan spela på alla HIF:s återstående matcher om du så skulle önska. Genom att följa laget under en hel säsong har du bättre förutsättningar till att pricka in korrekt resultat.

Spelschema

JUNI

Allsvenskan är i full gång och ett av de intressantaste lagen att följa är Helsingborgs IF. I morgon väntar en av säsongens hetaste matcher då det är dags för Skånederby mot topplaget och ärkerivalen Malmö FF. Sedan väntar ett sommaruppehåll på några veckor innan det är dags att snöra på sig fotbollsskorna igen. Den 28 juni är det match på bortaplan mot Örebro SK. Detta är en måstematch om Helsingborg ska ha någon chans att hänga med i tabellen.

JULI

8 juli väntar ännu en bortamatch, då i Borås mot Elfsborg. Veckan efter återvänder laget till Olympia för att ta emot Sirius på hemmaplan. Endast fem dagar efter, den 20 juli, är det dags att åka till Stockholm för att spela mot en av årets stora favoriter, AIK.I den sista matchen för juli vänder serien och det är återigen Örebro som står för motståndet. Denna matchen spelas den 29 juli i Helsingborg.

AUGUSTI

Den 3 augusti väntar sedan ett bortamöte mot Falkenberg som för närvarande ligger i botten av tabellen, en riktig måstematch med andra ord. 11 augusti är det dags för en ny resa upp till Stockholm för att spela mot Hammarby Bajen. De följande veckorna i augusti är det först IFK Göteborg och sedan IFK Norrköping som väntar för HIF. Dessa matcher leder oss sedan in i september där Helsingborg tar emot Östersund den 1 i månaden.

Foto: Johan Lilja

SEPTEMBER

Efter ett lite längre uppehåll på två veckor är det Djurgårdens IF som står för motståndet den 15 september. Den 22 september är det dags för HIF att ta emot AFC Eskilstuna vilka är en av nykomlingarna för året. Härefter följer två täta matcher först mot Malmö den 25 september och sedan mot Kalmar FF den 29 september. När dessa matcher är spelade återstår det bara fyra matcher på säsongen. Kanske har vi redan korat en vinnare så här dags?

OKTOBER / NOVEMBER

Första matchen i oktober spelas mot Sirius den 6 oktober. Härefter följer matcher mot Häcken den 20 oktober och Sundsvall den 27 oktober. HIF:s avslutande match för säsongen går på hemmaplan mot Elfsborg den 2 november. Som du märker är det ett fullspäckat schema precis som vanligt och vi får se om Helsingborg har lyckats klättra högre upp i tabellen.

Helsingborgs chanser

Historiskt sett har HIF ofta varit ett topplag med flera framstående spelare och en klack som slår det mesta. Senast de blev svenska mästare var 2011 då de vann med 63 poäng före AIK och Elfsborg. Laget har dock haft en formsvacka då de trillade ner i Superettan efter en bottenplacering år 2016. HIF är faktiskt en av årets nykomlingar efter att ha huserat två år i den näst högsta ligan. Det är nog inte många fans som tror att de ska kunna knipa ett SM-guld redan i år även om de fått hem VM-hjälten Andreas Granqvist redan under sista året i Superettan. Klubben satsar istället på att spela till sig en stabil plats i tabellen och få fortsätta i Allsvenskan även nästa år.

Inledningen på säsongen har sett allt annat än ljus ut för HIF. På de inledande 11 matcherna har klubben endast lyckats skrapa ihop 10 poäng och ligger på en trettonde plats. Det är bara en placering från en negativ kvalplats. HIF har endast vunnit två matcher och dessa segrar kom i början av säsongen. Nu radar de istället upp oavgjorda och förlorade matcher och vet inte hur de ska kunna bryta trenden. Dock vet vi att Allsvenskan är en väldigt jämn serie och allt kan hända. Det tåls en funderare om du ska spela mot eller med på deras kommande resultat under säsongen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*