#FullsattOlympia

Det har varit en del tisslande och tasslande på sociala medier under veckan. Kärnans nya drive skulle vara något storslaget. Idag rullade kampanjen #FullsattOlympia igång.

Olympia2011
Kärnan och HIF-vännerna arbetar tillsammans med HIF för att få till ett #FullsattOlympia.

Det är Kärnan och HIF-vännerna som tillsammans med HIF gör gemensam sak för att försöka fylla Olympia när Brommapojkarna kommer på besök den 24 september.

Inte nog med att man dragit igång #FullsattOlympia på Facebook och Twitter, man har också startat upp en hemsida med den självklara adressen www.fullsattolympia.se. Där kan man läsa om hur man själv kan engagera sig för att hjälpa till.

Fansen har inte varit sena att hänga på för att hjälpa till. Bland annat har Sundsbusarna dragit igång en insamling för att kunna köpa 50 biljetter som man ska ge till barnen i Forza Ungdom och deras stödpersoner. För att inte tala om Ulrika Gillstedts initiativ. Hon arbetar på barnavdelningen på Helsingborgs lasarett och pratade med sin chef om att försöka få tag på biljetter till barnen på sjukhuset. Chefen gillade idén (vem gör inte det?) och Ulrika kontaktade en rad företag som ställde upp och totalt 24 biljetter inköpta.

Så gå in och läs om #FullsattOlympia, men framför allt markera den 24 september i kalendern. Då kommer BP på besök till ett #FullsattOlympia.

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*