Förlust för U21-laget

Det blev en förlust för U21-laget i gårdagens match i B-slutspelet mot Malmö.

Foto: Bjarki Tordarson
Tränare Edman var nöjd med insatsen trots förlusten.
Foto: Bjarki Tordarson

U21-laget inledde B-slutspelet på bortaplan mot Malmö i går eftermiddag. Tyvärr visade det sig att Malmö var det starkare laget och vann med 2-0. Trots allt är Erik Edman nöjd med insatsen och berömmer flera spelare däribland Calle Johansson, Vlad Madaras, Arnór Smárason och målvakten Johan David.

“Jag tycker det är ganska jämn match, där en tveksam straff ger motståndarna extra energi. Sett över 90 är det en mycket bra U21 match med mängder av bra fotbollsspelare. Alla inblandade kör ända in i kaklet. MFF är totalt sett lite bättre än oss.” säger Erik Edman till Allt Om HIF.

Jag passade på att fråga om den senaste tidens turbulens i klubben, med turerna kring Jesper Janssons anställning och kraven från läktarhåll på Roars avgång, har påverkat spelargruppen.

“Nej, det är inget som påverkar mig i alla fall och jag tror inte nån annan heller fokuserar på nåt annat än det vi ska göra varje dag på träning och match.vi kör på och gör vårt bästa. Vi tror att åtta bra prestationer ska resultera i att HIF spelar allsvensk fotboll även 2015!”

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*