Frej Täby…så här långt!

Den senaste tiden har vi konstaterat att kombinationen HIF och bottenlag inte riktigt är den bästa. Förlust mot Norrby och i veckan så nådde Åtvidaberg 0-0 på Olympia. Imorgon står jumbon Frej Täby på menyn. Bättre lycka då?

Sist i Superettan med endast tre segrar och femton minusmål. Frej Täby har inte haft någon lätt säsong så här långt. Men för sen sakens skull behöver det inte innebära att det blir någon lätt match på måndagskvällen.

För två veckor sedan överraskade man serieledande BP och vann med 1-0 och i förra omgången hade Dalkurd, all möda i världen, att plocka tre poäng men kunde, till sist, noteras för en 3-2 seger.

De flesta av er minns säkert matchen, på Olympia, där Alex Timossi Andersson avgjorde matchen med sitt 2-1 mål i den 86:e minuten – trodde vi. Men som sig brukligt denna säsongen har HIF svårt att stänga matcher så när slutsignalen gick så stod det ändå 2-2 på tavlan efter att Danilo Kuzmanovic fått löpa fritt på vänsterkanten.

Kuzmanovic kom in i straffområdet och sköt in 2–2 i bortre hörnet. Kanske inte helt otagbart för vår dåvarande målvakt Matt Pyzdrowski. Mer om den matchen läser ni här

Sedan den matchen har ju HIF fyllt på truppen med rutin och imorgon får förhoppningsvis Darijan Bojanic visa upp vad han lärt sig under tiden i Östersund. Förhoppningsvis ska 22-åringen få fart på HIFs offensiv – något som definitivt behövs.

Även Frej har gjort en del förändringar sedan mötet i Maj och bla skiftat ut sin tränare, Bartosz Grzelak, som numera assisterar i AIK. Man har även utnyttjat sin omgivning och plockat in spelare från såväl Djurgården (Bouvin och Ceesay) som Hammarby (Jajic) men främst anfallaren Admir Catovic med ett förflutet i bla AIK.

Vid en ev seger så tar HIF åter klivit upp på en kvalplats. Något som borde vara en tillräcklig morot för Pär Hansson och resten av gänget!

Matchen startar kl 19.00 och spelas på Vikingavallen i Täby.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*