Försäsongens sista match avklarad

Ett HIF som saknade flera nyckelspelare på grund av både landslagsuppehåll och skador spelade igår försäsongens sista match borta mot IFK Värnamo. 

HIF började matchen väldigt bra och efter 30 spelade minuter så stod det redan 3-0 efter mål av Ajdarevic, Wede och  Lindström.  Detta blev också de enda målen i matchen.

HIF var som sagt väldigt skadedrabbat och de ställde upp med en elva där bland annat målvaktstränaren Daniel Andersson var en av de spelarna som fick fylla in för de skadade spelarna.

Foto: Bjarki Tordarson
DA tog steget in I buren igen
Foto: Bjarki Tordarson

“Danne” gjorde en bra insats och släppte inte in några mål. Efter matchen kommenterade han matchen till HIF.se på följande sätt: “Det gick väl bra trots allt i hela matchen . Det var en horribel matta så det var inte lättspelat, men jag tycker ända grabbarna gör det bra och det funkar bra för mig.”

Det var en match där vi fick se en hel del nya ansikten och en som imponerade mycket i backlinjen var den 18-årige mittbacken Felix Bindelöv. Till vardags spelar han för HIF Akademi men det är en spelare som är intressant att följa inför framtiden. Även vänsterbacken Fredrik Widlund är ett framtidslöfte och gjorde en bra match.

 

Startelva:  Daniel Andersson –  Emil Krafth (ut),  Felix Bindelöv,  Jesper Björkman,  Fredrik Widlund –  Emmanuel Boateng (ut), Mattias Lindström,  Darijan Bojanic,  Anton Wede –  Astrit Ajdarevic (ut), Jordan Larsson

Avbytare: Alex Wejdrup (mv),  Mohamed Ramadan (in), Anton Kinnander, Gustav Jarl (in), Jon Birkfeldt, Yonathan Getachew (in)

Albin.evertsson.BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*