Förutom Casper Widell så är där ytterligare tre HIF-spelare som beger sig på landslagsuppdrag under början av september.

Ravy Tsouka ska VM-kvala med sitt Kongo mot Namibia och Senegal den 2 respektive 7 september när den andra rundan av gruppspelet inleds.

Mittfältaren Vladislav Kreida är kallad till Estlands landslagssamling där man ska VM-kvala mot Belgien och Wales. Mellan de matcherna ska laget även spela en träningsmatch mot Nordirland.

Brandur Hendriksson finns i vanlig ordning med i förbundskapten Håkan Ericssons trupp för Färöarna som ska spela VM-kvalmatcher mot Israel, Danmark och Moldavien.

Som vi däremot redan kunnat berätta så är Casper Widell kallad till P18-landslagets samling där man ska möta Polen i en dubbellandskamp.

Lycka till önskar vi på AOH

Föregående inlägg Abubakari matchhjälte för sitt Mariehamn
Nästa inlägg Max Svenssons tre första matcher i Nederländerna