Fd HIF-målvakt till Eskilsminne

Det kunde blivit HIF för Hampus Nilsson men ödet ville annorlunda

Eskilsminne IF förstärker sin herrtruppen inför säsongen 2022. Det handlar om den rutinerade 31-årige målvakten, och förre HIFaren, Hampus Nilsson som närmast kommer från Superettan och Trelleborgs FF.

– Ja dels så bor jag och familjen i Åstorp så pendlingsavståndet till Helsingborg är högst rimligt. Vi trivs bra där och vill inte flytta.

Hampus Nilsson har en lång karriär bakom sig med spel i bl.a Helsingborgs IF, Djurgårdens IF och nu senast Trelleborgs FF. Till HIF kom han, från Landskrona BoIS, 2008 och stannade under fyra säsonger. Några större framträdande för klubben blev det dock inte utan Nilsson lånades istället ut till klubbar som Högaborg, Värnamo och Ängelholm.

– Kontakten med Eskils har varit mycket positiv. Jag har fått ett fint intryck av föreningen. I TFF hade jag ju dessutom Eskils tidigare målvaktstränare Thomas Kozma och han har berättat mycket positivt om föreningen så det var inget svårt beslut säger Hampus till klubbens hemsida.

– Vi är väldigt glada över att en etablerad målvakt från elitnivå har valt att komma till oss. Det är roligt att han tror på det vi håller på att bygga upp och vill vara med på vår resa säger sportchef Adrian Andersson.

Vi på AOH önskar Hampus lycka till med sin nya utmaning

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*