Farnerud på klubbjakt i Tyskland

190309 Helsingborgs Alexander Farnerud under träningsmatchen i fotboll mellan Helsingborg och Moutier den 9 mars 2019 i Palma. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Den förre HIFaren Alexander Farnerud befinner sig, enligt tysk media, nere i Tyskland för att provträna med SG Sonnenhof Großaspach.

Vid årsskiftet löpte Alexander Farneruds kontrakt med HIF ut och klubben beslutade sig för att inte förlänga det inför 2020.

Sedan dess har mittfältaren varit på långsemester i Dubai men nu verkar det vara slut på ledigheten. Enligt Svenska Fans befinner sig nämligen 35-åringen i Tyskland för att provträna med SG Sonnenhof Großaspach hemmahörande i 3. Liga.

I dag deltog han i klubbens träningsmatch mot 1. FC Saarbrücken (förlust med 0–4) . Enligt tysk media var dock insatsen rätt slätstruken och hur detta påverkar ett ev kontrakt återstår att se?

Farnerud har, sedan tidigare, erfarenhet av tysk fotboll då han, mellan 2006 och 2008, representerade VfB Stuttgart då klubben bla vann Bundesliga 2007.

Om det blir en återkomst till den tyska fotbollen eller inte återstår att se. Det återstår också att se hur länge mittfältaren kommer träna tillsammans med Sonnenhof Großaspach

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*