Endast 7 platser kvar i bussen till Hannover, hur länge vågar du vänta?

Trots den snöpliga övertidsförlusten på Olympia hemma mot Hannover 96 så förtjänar HIF vårt stöd på bortaplan. Kunde 3 000 tyskar ta sig till Helsingborg borde ju ett par 100 Helsingborgare kunna ta sig till Hannover?

I Allt On HIF:s buss finns det nu 7 platser kvar, dessa är de sista som finns att tillgå och säljs fram till och med den 1/11-2012

För att säkra dig en plats så betala omedelbart in 850 kronor per resenär på Bankgiro 5212-1597, Conventia och skicka sedan ett mail till hifbussen@yahoo.se med resenärernas namn, födelsedata samt önskad påstigningsort.

Platserna fördelas enligt principen att de första 7 som betalar in pengarna försäkrar sig om platserna. Inga platser reserveras via mail utan det är inbetalningar som gäller för att försäkra sig om en plats med HIF i Europa.

2 kommentarer

  1. Vi byter storlek efter hand som anmälningarna kommer in, nu har vi 3 platser kvar och för att vi ska skaffa fram en större buss efter det behöver vi ytterligare 12 anmälda så dessa 3 platser vi har är de absolut sista till Hannover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*