En hemmaseger och ett rött…

Statistiken talar för sig själv! HIF tar tre poäng i kväll och Gais får avsluta matchen med 10 spelare…eller?

Går man rent statistiskt så är alltså förutsättningarna för en hemmaseger riktigt starka. Gais har inte vunnit på Olympia sedan det Allsvenska mötet i oktober 2010. Då blev Romario Pereira Sipiao matchjälte för bortalaget som vann med 0-1. Sedan dess har man mötts ytterligare fem gånger på Olympia och HIF har vunnit tre av dessa och två har slutat oavgjort!

Mer noterbart är det faktum att HIF verkar ha domaren på sin sida när det vankas hemmamatch mot just Göteborgarna. På de fyra senaste mötena, Svenska cupen inkluderat, har bortalaget nämligen drabbats av utvisningar. Värst var det i förra höstens möte där man åkte på två röda kort! Kanske en revansch för mötet 2009 då HIF drabbades av detsamma?

Oavsett så tog vi givetvis fasta på det faktum att ett rött kort och en HIF-seger kunde vara kul att erbjuda som spel för våra läsare. Våra samarbetspartners, NordicBet, var inte sena att haka på med att erbjuda hela åtta gånger pengarna vid ett sådant utfall. Spelet når du via länken ovan.

19.00 finns vi på Olympia och med tanke på det fantastiska vädret hoppas vi på en fest – såväl på läktaren som på planen!

Mot tre poäng för Di Röe

I höstens möte så drabbades August Wängberg av en utvisning under matchen och, efter slutsignalen, fick Niclas Andersen sitt andra gula för protest. Således två röda kort!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*