EDMAN TRÄNAR MED HIF

Enligt uppgifter som kommit oss till dels idag har Erik Edman varit i kontakt med HIF om att, åtminstone, få träna med HIF under juni månad.

Vart detta leder är man i dagsläget osäker på. Mycket tyder, tyvärr för HIF, på att Edman vill ge Wigan ett år till innan han vänder hem till Olympia. Något som kanske kan tala för en tidigare återkomst är att han kanske vill spela tillsammans med Henke och Lantz.

Edman, som har bra kontakt med föreningen och enligt uppgift även Christoffer, vore kronan på verket.

Landgren på väg bort

Mina egna spekulationer är att Landgren kommer att lämna under sommarfönstret. Anbudet från Udinese är inte ett förhastat bud utan har legat för Landgrens funderingar i minst en månad enligt vad vi på AOH erfar.

Däremot ser det ut som om att

Bergholtz och Marcus Nilsson kommer att förlänga. När vi nåddes av den uppgiften förekom ytterligare ett namn men jag har tyvärr inte full koll på läget i kontraktsskrivningen. Tror att det handlade om Rasmus. Var det inte Rasmus så var det Joel.

9 kommentarer

 1. Ekstrand har redan förlängt sitt kontrakt. Snackas om att det är en förlängning av nuvarande tid med två år till..

 2. detta inger hopp! Det känns dock som att detta är året då det ska hända, en perfekt mix av unga och gamla, och inte vilka gamla som helst utan folk som har ett förflutet i HIF! I sommar tror jag hårt på att Danne, Lange, Tamboura o Chansa försvinner, då kanske man kan strö lite pengar över Ekstrand, Bergholtz samt Marcus Nilsson 🙂 En som jag tycker borde lämna är Makondele, han platsar inte enligt mig, utan man borde ha någon annan där…

  Vore det inte en dröm att ha Edman-Tamboura på vänsterkanten? 😉
  Nu jävlar blir man lite hoppfull, hoppas fan detta kan leda någonstans 😀

 3. Edman har tränat med HIF så fort han varit hemma på besök sedan han lämnade HIF. Alltså inget ovanligt vilket således betyder att inget nytt har hänt angående när han förhoppningsvis kommer tillbaka.

 4. Vet i och för sig inte varför hans tidigare träningar med HIF automatiskt betyder att juni månads träningar inte skulle kunna betyda att det är något annat på gång nu…

  Samtidigt står det väl i texten att vi tror att han kommer ge Wigan ett år till?

 5. John Cooper: du om någon borde ju veta att jag egentligen har rätt. Det är ingen nyhet värd att banka på stora trumman för. Däremot är det självklart en rolig nyhet att och även ett litet bevis på att Erik med största sannolikhet kommer att återvända till HIF.

 6. Vad är det med dig? Du kan inte svara på resonemanget istället för att hela tiden försöka försvara AOH? Knappast någon kritik från min sida, enbart ett konstaterande.

 7. Det är inget med mig. Jag förstår precis hur du menar och köper definitivt det. Vad jag menar är att man kanske ska avvakta tiden för att se om det var överdimensionerat att skriva med stora bokstäver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*