Jansson vill ha dubbelt Khalili

Abbe Khalili har skrivit på ett nytt kontrakt Foto: Samone Falkman

Igår kom det fram att Malmö har visat intresse för att köpa Abbe Khalili. Men Jesper Jansson ser gärna att kusinerna spelar ihop i HIF.

Abbe Khalili har skrivit på ett nytt kontrakt  Foto: Samone Falkman
Malmö är intresserade. Men Jansson vill ha två Khalili på Olympia.
Foto: Samone Falkman

Det var igår som Kvällsposten och Helsingborgs Dagblad gick ut med information om att Malmö är intresserade av Abbe Khalili. Då var Abbe själv ganska fåordig om det hela och Jesper Jansson hade man inte fått tag i.

Men i dag kommenterar han det i Helsingborgs Dagblad. “Abbe har spelat 10 matcher med oss – han har gjort det jättebra men han kommer att utvecklas ännu mer. Vi vill att HIF har ambitionen att utveckla spelare och när de går från oss ska de gå till en större liga och sedan uppåt vidare i karriären.” säger Jesper Jansson. 

För i juli blir Abbes kusin Imad spelklar för HIF igen. Imad själv har sagt att han ser fram emot att spela tillsammans med sin yngre kusin. Och Jesper Jansson är inne på samma spår. “Vi vill gärna att de där Khalilis spelar lite tillsammans innan något händer.” säger han till HD. 

Efter att Accam lämnat för att försöka ta sig med i Ghanas Vm-trupp där en eventuell återkomst till Olympia är högst tveksam och Andreas Landgrens skada så är ju bra och erfarna mittfältare något som HIF börjar lida brist på.

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*