Daniel Andersson från start?

Enligt uppgifter från HD-Sportbloggen kommer Daniel Andersson troligen att vakta målet mot Halmstad i morgon!

Normalt lägger jag ingen tonvikt i hur Bosse och grabbarna formar sin laguppställning. Jag litar fullkomligt på deras omdöme då de träffar och ser spelarna dagligen. Men nu blev jag orolig…

Ur rent psykologiskt perspektiv, är det på gränsen till tjänstefel? Vad ger det för signaler då en spelare, som så uppenbarligen deklarerat att han varken bryr sig om klubben eller övriga inblandade, ska få företräde mot en annan som kämpar på, just nu i motvind, men inte på länga vägar så djup formsvacka som många påstår!

Att ställa Daniel Andersson i mål på Örjans Vall, är som att påpeka för Pär Hansson att han just inte skött sitt jobb, utan blir ersatt av en som inte bryr sig om sitt…

Jag hoppas att HD har fel, jag hoppas innerligt att HD har fel…

19 kommentarer

 1. Jag är bered att negligera Turbo-truten helt med tanke på hur han beter sig mot “klubben i hans hjärta”. Jag tänker då inte applådera någon som snackar en sån jävla massa skit. Han är inte ett dugg bättre än lindgren i det avseendet.

 2. Mycket märkligt beslut i så fall att peta Pär för Danne som betett sig som han gjort efter att han petats?

  Förra våren vill jag minnas att Danne målade Picasso på Picasso utan att petas, det var väl först efter sommarupphållet han började fånga lite bollar?

 3. Även om Pärs form verkar peka rätt ner så inte fan ska han petas i förmån för Danne Turbokäft! Den mannen har andra prioriteringar just nu och inte är det i förmån för klubben som trots allt betalar hans lön!!

 4. “- För att…?”

  Snabbt svar…Pär Hansson har verkligen inte presterat fullt ut nån enda match. Misstag gör han ofta och mot Göteborg så var han fel ute en massa gånger.
  Varför uppmuntra dåligt spel med en plats i startelvan?

  Daniel A är också en spelare med ett STORT HIF-hjärta och han kan vi behålla i ett par år till. Han är en bra, säker och erfaren målvakt.

  Om Pär Hansson börjar prestera bra så är det holländska ligan för honom nästa och så lämnar han allsvenskan i en jävla massa år…

 5. Att Daniel Andersson skulle ha STORT HIF-hjärta tar jag inte på allvar med tanke på all skit hans mun kastat ur sig i media…

  Förstår inte ditt resonemang angående PH? OM han blir för bra så blir han proffs? Men om han INTE spelar bra blir han förpassad till bänken?

  Var ligger mittemellan någonstans?

 6. Låter bra. Pär gjorde två rejäla tavlor mot Göteborg som kostade oss finalplatsen. Helt rätt med en taggad Danne mellan stolparna. Pär får träna hårdare…

 7. “Att Daniel Andersson skulle ha STORT HIF-hjärta tar jag inte på allvar med tanke på all skit hans mun kastat ur sig i media…”
  Jag tar inte dig på allvar med tanke på dina uttal…Att Danne har HIF-hjärta vet varenda supporter…Under hela den här säsongen så har han jublat på bänken varje gång HIF har gjort mål.
  Och hur vet du att han inte försöker hjälpa HIFs förening med dom uttalanden som han har lagt ut i media?

  “Förstår inte ditt resonemang angående PH? OM han blir för bra så blir han proffs? Men om han INTE spelar bra blir han förpassad till bänken?”
  Jag försöker bara påstå att det är säkrast att ha Danne i mål så länge vi kan.Vi kan behålla Danne som målvakt i 3-4 år till…

 8. Det är lätt att säga en sak och sedan göra en annan.

  Cannavaro hade världens största Napoli-hjärta men har spelat i varenda klubb i italien.
  Kaka skulle aldrig spela i någon annan klubb än milan.
  Zlatans favoritklubb sen barnsben var Inter med Ronaldo men kysser sedan klubbmärket första dagen i Barca.
  Gerrard är stjälen i Pool men flirtade rejält med Chelski innan han fick pengapungen fylld i pool.

  Danne snackar om en massa hjärta och att vi supportrar älskar honom. Ändå så snackar han en massa skit i media om allt i HIF och lackar ut i tidningen först för att han blir petad och sedan för att han inte får lämna klubben i sitt hjärta för att klubben vill ha kvar honom. Har man ett så stort hjärta som han påstår sig ha så ger man inte HIF så negativ marknadsföring i media.

  Danne kan helt enkelt dra åt helvete med sitt så kallade HIF-hjärta.

 9. Daniel är precis som Baxter. De sticker upp sina tungor på fansen så de blir bruna. HIF-älskaren Danne gjorde precis samma sak i AIK.

  Hjälpa HIF med sina uttalanden? Jo, jag vet. Det är styrelsen som inte vill ha honom kvar.. Enligt honom. Men hur ser ledningen på det, dvs Bosse mfl. Jo, Danne är andremålvakt och man vill gärna ha honom kvar i klubben för att man då får en bra back-up, men det duger inte för HIF:aren Danne. För han är bara HIF:are när han spelar i förstauppställningen och har 70000 i månaden…

 10. Men till syvende och sist är det frågan vad HIF vill satsa på, en ung och lovande landslagsmålvakt på väg att få sitt stora genombrott trots en svacka just nu eller en åldrad föredetting i kraftig nedgång som ingen annan klubb verkar vilja ha?

  Danne slängde in bra mycket mer bollar förra våren än vad Pär gjort de senaste matcherna.

 11. Lukas; Man skulle nästan kunna tro att det är Daniel Andersson himself som har Lukas som id…. Noll grund eller vett i dina uttalanden…

 12. Ymer – du har noll koll. Allt DA sagt till media kommer du och många andra bittert att få erfara är sanning. Att som du kritisera honom för hans uttalande bevisar bara att du inte har förmågan att analysera VARFÖR detta blir sagt. Ingen annan, inte ens eliten på HD, vågar kritisera HIF´s ledning och sättet de driver klubben på idag. Många spelare i HIF idag anser att hela upplägget med BN och hans coachning, värvningar av usla brassar, kontraktsfrågor, spelideér, målsättningar mm är oklart och i många fall helt absurda. Varför vågar inte du som utger dig för att vara insatt och påläst, ifrågasätta varför det med största sannolikhet blir en strömhopp av spelare till nästa år, vem som är ansvarig för brassevärvningarna (Ze Rony och Porcellis), hanteringen av DA´s övergångsdiskussion där han dag 1 har ok från BN, JJ samt Mugabe för att sedan dag 2 vara en viktig spelare igen och få allt tillbakadraget… Frågan varje HIF supporter bör ställa sig är – Varför är det inte självklart att våra nyckelspelare VILL stanna kvar i HIF? Vad är det som är sjukt i dagens HIF?

  Jag är HIF till 110% men klarar inte av att se, höra och uppleva det HIF som uppträder idag!

  Och tyvärr, DA har rätt, det kommer att visa sig inom kort, tro mig!!

 13. Inga spekulationer, fakta öga-mot-öga! Spekulationer överlåter jag till internetjournalisterna, förståsigpåarna och annat falskt patrask!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*