I dag beger sig vårt damlag till Odenvallen och mötet med Röstånga IS. Det räcker med en ynka poäng för att man ska säkra avancemang till division 3.

12 matcher – 12 vinster! Vårt damlag har verkligen gått fram som en ångvält i årets seriespel. Två matcher återstår av den serie som, numera, enbart består av åtta lag sedan Marieholm valt att kasta in handduken. I samband med detta har såväl målskillnaden som den interna skytteligan förändrats. Den nuvarande målskillnaden är därmed 92-1. Det förändrar dock inte det faktum att HIF enbart behöver ta poäng, mot Röstånga, för att säkra avancemanget till Division 3.

Röstånga IS ligger på en fjärdeplats i tabellen där man har vunnit sex av sina elva spelade matcher, kryssat en och förlorat fyra. Men självklart är det HIF som kommer som storfavoriter till Odenvallen. Inte minst med tanke på att det första mötet mellan lagen slutade i en vinst med 8-0 för HIF på Olympia.

Vid dagens match tvingas dock HIF avvara sina två främsta målskyttar i Isabel Aguilar och Mia Westerblad. Även Ebba Manglind saknas efter sin skada senast.

Matchtruppen
2. Johanna Nordqvist
3. Johanna Andersson
4. Amanda Hjalmarsson
5. Josefine Wiksell
6. Märta Löfling
7. Rosanna Johansson
10. Sanna Nilsson
13. Sofia Nilsson
16. Tilda Pettersson
17. Rebecka Winroth
21. Maya Waltersson
24. Johanna Fäldtman
25. Donna Kurbogaj
26. Stephanie Petersson
27. Alva Frisk
33. Maria Edman Falke (mv)

Matchen spelas, på Odenvallen i Röstånga, med start klockan 14.30

Föregående inlägg Träningsrapport 16/10: ”Den förmodade startelvan är…”
Nästa inlägg Thörn: Anteckningar efter Damernas serieseger. ”HIF är möjligheternas klubb”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: