Dags för cupfest?

Äntligen, äntligen! Då var det dags för tävlingsmatch igen för vårt HIF. Och det är väl ingen som missat att det är Häcken som kommer på besök på Olympia?

Vi frågade er läsare vad ni tycker om Svenska Cupen, kallt eller varmt. 180 av er röstade och nästan 70% tycker att “Klart cupen är viktig!”. I min värld är dock allt annat än 100% alldeles för lågt.

Knappt 5000 (?) biljetter sålda till dagens drabbning som i stort sett inte kostar mer än en slabbig meny från “Donken”. Och visst får man mer valuta för pengarna på Olympia? Dessvärre har inte en annan någon möjlighet att närvara i Helsingborg ikväll…

Matchen då? Kapten Lantz och Joel är de stora avbräcken i kvällens trupp. Innebär att Liverstam och Bergholtz kliver in i startelvan. HIF vinner med 2-0.

***

Malmö fick stordäng på sin hemmaborg mot Mjällby. Att det skulle finnas en möjlighet för MAIF att kunna rubba MFF det är jag med på, men så stora siffror? Tappar MFF nu och börjar rasa i tabellen vid omstarten. Ja, det är ju inte min födelsedag, men kan väl få önska trots allt?

***

AIK eller ÄFF i nästa omgång av cupen?

***

Det har varit uppehåll och semestertider även på AOH. Och det ser ut att fortsätta så, mer eller mindre fram till och med omstarten av Allsvenskan. Men vi kommer naturligtvis att återge vår syn på nyförvärven…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*