Conny nöjd efter “studsen”

Grattis till segern, idag har du väl all anledning att vara nöjd, Conny?

 

–  Jotack, det känns alltid bra efter en seger. Och jag tycker att vi presterade bra också. Sedan finns det väl alltid något man kan förbättra.

Innebär segern att det har lossnat nu?

-Nej, det kan man väl inte säga. Det hänger ju inte bara på en match. Varje match lever sitt eget liv så det är bara att jobba vidare.

Men efter tio omgångar, känner du inte att de nya håller på att smälta in?

–  Det är klart att ju längre tid som de får tillsammans desto bättre. Men vi har ju haft osedvanligt mycket skador och sjukdomar samtidigt som vi har ett tufft program med många matcher.

Apropå det så fick ju Lindström kliva av. Betyder det att skadeläget förvärrats ytterligare eller är det någon/några på väg tillbaka redan mot Kalmar?

–  Nej. Lindströms skada, som ju inte kom helt oväntad med tanke att han inte haft någon försäsongsträning, innebär att truppen tunnades ut. Att Emil Krafth blev skadad var kanske inte heller så märkligt. Här gör han debut och kommer rätt in i en period med många tuffa matcher. Men ingen av de som var borta mot Häcken lär komma tillbaka redan nu.

–   Men, fortsätter Conny, det är bara att gilla läget. Vi vet ju att skadorna kommer under en säsong så det måste man vara beredd på.

Jo, men Sundin blev ju sjuk och det var tydligen inte fotbollsrelaterat så det är väl ett ytterligare avbräck?

–   Ja, det stämmer förstås.

Vi var många som blev imponerade över er förmåga att studsa tillbaka efter debaclet i derbyt?

–    Derbyt vill jag inte ens prata om. Nu håller vi oss till Häcken-matchen, säger Conny med bister stämma.

Ok, men ni hade tydligen ett snack mellan matcherna?

–  Det har vi efter varje match, men sant är att vi pratade lite längre den här gången. Det fanns en del att snacka om.

Räknade du med att killarna skulle komma tillbaka som de gjorde?

–        Vi var lite osäkra. För två år sedan gick vi på en liknande smäll mot Örebro men då hade vi betydligt fler erfarna spelare i truppen. Därför visste vi inte riktigt hur det här laget skulle klara situationen. Men det gick ju bra.

– Tack.

1 kommentar

  1. Trevligt höra Conny vill prata med AlltomHIF igen och också bra höra att derbyt fortfarande verkar fungera som tändvätska till HIF-gänget…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*