Conny – dagen efter: Tur att vi får med oss tre poäng

Grattis Conny till segern!

Ja det satt hårt inne och det är tur att vi får med oss tre poäng, fast sett över hela matchen är det definitivt rättvist tycker jag. Du förresten, om det bryts så beror det på att jag är på väg till Danmark för att se Lyngby- Esbjerg!

Okej, ja vi får väl göra det här snabbt. Kanske ni hittar något nyförvärv?

– Vi måste sondera terrängen medan lagen spelar. De slutar ju sin serie snart och det är bra att veta vad som finns och att ha sett spelarna innan.

För att återgå till matchen, det känns lite som det är, om inte panik, så rejäl oreda mot slutet av matchen.

– Det blir gärna så även om det var lite väl mycket oreda igår. Elfsborg gör det naturligtvis bra och utnyttjar Elm på det han är bra på men vi gör en del individuella misstag som ger dem flera kvitteringschanser. Så är det ju.

Då är det roligare att snacka om vårt mål. En av få gånger som vi lyckas i anfallsspelet igår.

– Ja Elfsborg var duktiga, precis som vi, att ta ut passningsvägar och det gjorde att passningsspelet blev lidande. Det var riktigt dåligt stundtals men inte bara beroende på att vi var dåliga utan mycket beroende på att Elfsborg gjorde det svårt. Men vid målet är det riktigt bra.

Jag har ju tjatat om att Sundin löper för mycket rakt i djupled och kanske inte alltid löpt utan boll för att öppna upp men igår gör han det fantastiskt bra.

– Bra löpning, bra mottagning och bra inlägg. Ett klassanfall.

Synd bara att han erkände att han siktade på Rasmus. Hehe.

-Jo men det blev ju mål… sedan måste jag tillägga att vi ser lite darriga ut i slutet men vi ska komma ihåg att vare sig Pär eller Marcus är lastgamla och inte spelat så många matcher under sådan press som Elfsborg la an och därtill så har ju Mackan och Peter inte heller spelat så mycket ihop. Men under hela min tid så har vi haft svårt att stänga matcher. Eller ja, vi har ju vunnit många med uddamålet men jag menar mer att vi haft svårt att punktera matcher. Där har vi att jobba med. Men du nu lägger vi till i Helsingör.

Okej, då hörs vi vid nästa segerintervju på tisdag..

– Haha, ja det gör vi!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*