Conny- dagen efter: Santos inte aktuell… än

Oavgjort resultat och kanske dags för Conny att avgå. Det håller ju inte att tappa poäng sådär ofta. Nej skämt åsido, dags för ännu ett kapitel i serien Conny – dagen efter.

Hej Conny, det blev en poäng i går!

– Ja det får man vara nöjd med, trots allt, även om vi har de vassaste målchanserna.

Tufft schema och tufft att ta ut mittbackarna tills på torsdag?

– Både Marcus och Hannu gör en riktigt riktigt bra match men vi har Jeppe att tacka för detta. Hans långsiktiga mål har varit att vi ska ha tre spelare i varje position och sedan fylla upp med ungdomar och i backlinjen har vi just nu tre mittbackar och tre ytterbackar av riktigt bra kvalitet.

Högre upp i banan då?

– Med René har vi ju tre yttermittfältare men han är verkligen inte i form för tillfället.

Vad tyckte du om matchen?

– Planen var ju närmast ospelbar men det var lika för båda lagen och jag skyller verkligen inte poängtappet på planen utan det vinklades lite i media. Min poäng är mer att man inte ska spela på så här usla planer, det är verkligen badwill för fotbollen. I övrigt så får vi aldrig fast bollen tillräckligt länge för att kunna fylla på som vi vill med våra yttermittfältare. Och det ger det resultat vi såg i går.

Marcus Nilsson sa i någon intervju att han fått uppdraget att stanna kvar efter en hörna så långe vi håller trycket, det var nära att resultera igår, men med Hannu!

– Mittbackar är ju försvarare och vill hem snabbt men vi har väl visat att man kan stanna kvar och göra mål också? Synd att Hannus nick inte gick in bara.

Tufft spelschema, är det aktuellt att vila någon?

– Jag vill betona att vi inte vilar någon för vilandets skull. Ersättaren ska hålla ungefär samma klass som den spelaren som vilar, men OM vi vilar någon bestämmer vi inte förrän tidigast i morgon. Men en del spelare har ju sprungit mycket…

Men något skifte blir det?

– Med tanke på Ardians avstängning så är det korrekt. Där får vi se.

May?

Vi har inte bestämt oss än men naturligtvis ligger han nära till hands inte minst med tanke på hans insats mot Mjällby. Men det är öppet än.

Rachid?

– Han kan vara aktuell från start men som sagt, vi vet inte riktigt än hur vi ska göra.

Såg på internet att ni letar anfallare?

– Det är ett pågående arbete som fortlöper över tid. Ingen skillnad mot tidigare. Vi måste veta vad som finns om vi råkar ut för skador eller någon spelare lämnar.

Är Santos aktuell?

– Nej det är han inte. ÖIS lär inte släppa honom i sin jakt på allsvenskan. Inte nu när han börjar göra mål och är skadefri också. Han skulle bli alldeles för dyr. Så han är inte aktuell, än.

Inte aktuell..än?

– Nej han är inte aktuell än.

Då får jag tacka för i dag och så hörs vi igen på fredag!

– Ja det gör vi. Hej!

2 kommentarer

  1. Ett stort tack till Leif och Conny för de intressanta frågorna och svaren. Bra att höra att Makondele inte är aktuell förrän han spelar efter förmåga. Hans senaste inhopp var skandaldåligt. Hoppas han hittar formen snart.

  2. Jag hoppas verkligen inte Santos blir aktuell överhuvudtaget… än. För så länge vi spelar 4-4-1-1 så har jag svårt att se var han skulle passa in. Inte som spjutspets, han har inte arbetsviljan som krävs. Inte som släpande, han har inte spelgeniet och de snabba fötterna som krävs. Just nu känns det som om han kostar mer än han smakar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*