Anfallsförstärkning väntas i sommar

Fotbollskanalen informerar om att jakten på en anfallsförstärkning är i full gång.
Inför säsongen var det mycket snack om att anfallet såg lite tunnt ut och efter tio matcher har HIF producerat tretton mål totalt, men endast två utav dessa har kommit från forwards, så nog har det funnits fog för oron.

Rachid Bouaouzan är på lån fram till sommaren, men det känns inte troligt att man kommer att kunna finna en permanent lösning med honom. 

Ett annat tänkbart anfallsalternativ har varit René Makondele, även han sittandes med ett utgående kontrakt och sportchefen Jesper Jansson kommenterar:

– Hans kontrakt utgår efter säsongen och fn förs det inga diskussioner om fortsättning.

 

Vem skulle du vilja se som nyförvärv i HIF ? (kommentera och motivera gärna)

6 kommentarer

 1. Nu kommer alla tycka jag är ute och cyklar men jag tror fortfarande Johan Oremo hade passat bra i HIF. Kanske inte så billig och visst han har inte lyckats i DIF men vem har lyckats i DIF på senare tid???

  Luton kommer alltid upp. Inte billig heller såklart.

  Simon Helg blev jag imponerad av förra året också.

 2. Jag håller med ovanstående, förra året sa jag Helg, fast då fanns Unkuri som en egen produkt.. Shelton är väl alltid önskad på Olympia ?

  Om HIF leder vid transferfönstrets sista dag och de inte fått någon känner jag på mig att en viss Henrik Larsson drar på sig skorna igen 😉

 3. Gamle goe Graulund har börjat röra på sig igen efter en skadeperiod – får hoppas att AGF åker ner så kanske man kan locka över en som verkligen levererar som anfallare!

  Annars hade det varit skoj med Luton som till skillnade från Daniel Larsson VERKLIGEN är snabb!

  Ska man se det mer realistiskt är det väl troligare att det blir någon okänd afrikan eller östeurope men skoj om man kunde plockat upp någon av de killar man vissat intresse för innan: Joel Johansson (gick till Elfsborg när HIF var väldigt sugna men numera i GAIS) – sen tycker jag det är synd att HIF inte visade mer intresse för Mattias Adlestam när han lämnade ÄFF: tror han passat perfekt in i Connys lagbygge men med tanke på TFF:s skadeläge lär de inte släppa honom…

 4. Linus Hallenius har visat kvalitet. Kontraktet går ut i sommar och Bajens ekonomi är väl risigare än vår.

 5. Men frågan är… Går en spelare från Superettan rätt in i HIF’s startelva? Är det den nivån vi jagar spelare på? 😉

 6. Simon Helg, denna gudabenådade fotbollsspelare, är out-of-our-league och för att få råd med honom hade vi väl behövt sälja halva A-truppen haha…

  Luton hade varit intressant att se i HIF igen, frågan är hur mkt det hade kostat och hur bra han passar in i Connys planer.

  Linus hade varit intressant, men precis som Fredrik Ymer säger så är det väl tveksamt om han gått rakt in i startelvan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*