Conny – dagen efter

Det var inte mycket att orda om igår. 0- 0 och en match som bara hade kunnat avgöras av en slump. Vi ringde upp Conny ändå, naturligtvis, och fick tag på honom medan han var på väg till b-lagsmatchen i Växjö.

Hej, traditionen att gratulera efter seger bröts nu..

– Jo, men jag tycker ändå att vi gjorde en hyfsad insats och är relativt nöjd med en poäng nere i Trelleborg. Många lag kommer att få problem där i år.

Hur mycket spelade planen in?

– Äh, det var lika för båda lagen, snarare var det TFF:s bottennapp mot Häcken som satte nivån. De ville visa att de kunde kriga och det kunde de ju. TFF kom från en dålig prestation medan vi kom från tre bättre och då kan det bli så här ibland.

Aziz kom in i stället för Porcellis, flera undrar nu hur långt ifrån han är att spela?

– Det avgjordes helt på vilken spelartyp vi ville ha in. En djuplöpande sidan om Rasmus var att föredra än ytterligare en som går ner och möter bollen. Nu blev det kanske inte som vi ville ändå. Aziz var lite överambitiös och kom ur läge då och då men ändå..

Ett av de snyggaste anfallen jag sett på länge drogs upp på vänsterkanten där Rasmus spelade Lindström som klackade till Aziz, avslutade han eller försökte han spela Rasmus igen?

– Det kan jag inte svara på men det är en bra löpning Rasmus tar efter att ha spelat Lindström. Hade Aziz fått fram bollen till Rasmus där så hade det varit 1-0.

1-0 ja, det gjorde ni ju och assisterande vinkade felaktigt av för offside.

– Ja jag såg det på tv-reprisen, men jag har förståelse för att han vinkar där ändå. Det går så snabbt och deras back flyttar fram också och då är det lätt att flaggan åker upp.

Vid deras läge i slutet undrade man ju som tv-tittare i alla fall varför inte flaggan åkte upp..

– För offside? Han vinkade väl inte? Nä, det är svårt att bedöma från min plats.

Vokalen är han spelklar?

– Både ja och nej. Han är spelklar när det gäller papperna men han är inte klar än vad gäller skadan. Vi har god koll på hans skada, en bristning i baksidan lår, och han har varit i Amsterdam för behandling men vi vill inte hasta nu och förvärra så vi får se om han är med i matchen mot Elfsborg.

Några nya skavanker som leder till förändringar på söndag?

– Inget nytt än och om alla är friska kanske vi gör någon ändring, men det är långt dit än så det är för tidigt att säga.

Då är det bara att önska lycka till framöver och så hörs vi på måndag igen..

-Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*