Conny- dagen efter

Idag har Conny tagit bilen till Falkenberg för att följa matchen mellan Falkenberg och Ängelholm.

– Ja, vi måste hålla koll på hur Bergholtz sköter sig.

Grattis till segern igår!

– Tack.  Vi fick jobbet gjort. Är nöjd med att vi kunde hålla fokus på den här matchen med tanke på matchen på onsdag. Blev nästan lite chockad över att vi faktiskt spelat en match igår. Allt fokus har idag mest handlat om derbyt.

Det var en perfekt match ur många synvinklar..

– Ja framför allt att vi hade de ställningarna att vi kunde ta ut både Erik Edman och Gerndt. Även om vi hade velat ta ut Gerndt tidigare men då Gefle reducerade så fick han vara kvar ett tag till… Med känt resultat.

Känns lite meningslöst, men får väl ställa frågan ändå.. Någon som utmärkte sig i dina ögon igår?

– Det går inte att komma förbi Gerndt. Han vinner denna matchen själv i stort sett. Även om han inte var så glad över att skicka ner Gefle till sista platsen.

Då var det frågan om det oundvikliga. Hur ser det ut inför onsdag?

– Wahlen är borta, hans läkningar tenderar att dra ut på tiden tyvärr. Sundin testas på tisdag och då får vi se om han kan delta på onsdag. Annars har vi inga skador. Och inga avstängningar.

Nej där har MFF det tuffare.

– Jo men man vet aldrig hur en sån här sak påverkar. Det är klart att i långa loppet är det tufft att vara utan sina bästa spelare men i ett fullsatt derby kan det gå hur som helst med oprövade kort.

Annars kan man väl säga att rutinen talar för HIF?

– Jo vi har väl fler spelare som varit med om liknande matcher och jag kan tänka mig att det finns spelare hos oss som kommer att göra riktigt bra match på onsdag. Det är ju den här typen av matcher man vill spela.

Inga förkylningar som vandrar i truppen? Tänkte på Joel.

– Nä han hade halsont i fredags men kände sig okej i går och kunde spela. Han kände sig ännu bättre idag vilket naturligtvis är positivt.

Okej, då ska du få återgå till att titta på Bergholtz och så hörs vi i ny segerintervju på torsdag!

Ja det vore kanon!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*