Bosse tackar för sig efter säsongen!

Då har ett utav alla rykten och spekulationer blivit en sanning. HIF letar ny tränare till nästa säsong!

Idag gick HIF ut med ett klartecken vad gäller tränarsidan inför nästa säsong. Att Bosses kontrakt gick ut efter denna, det visste vi. Och många med mig trodde väl på en förlängning med ett år ytterligare? Men så blir dock inte fallet. Om Bosses och de övriga i fotbollsutskottets beslut beror på det fria fallet som HIF har haft den senaste månaden, det kan man ju ytterligare spekulera om, om man vill…

Redan nu i November ska en ny tränare vara tillsatt, och det är mycket bra arbetat om så blir fallet. Det skapar en bra balanserad övergång och ett bra start med arbetet inför nästa säsong.
Rykten och spekulationerna säger att de rör sig om två alternativ, HIF nämner fem alternativ. Vi får se…

***

HIF.se kan man läsa följande;
Ansvariga inom HIF säger sig vara väldigt nöjda med det Bo har åstadkommit, men att det också nu är dags att gå vidare mot nya mål och fortsätta att utveckla alla unga talanger och bygga vidare på ett HIF som ska stå sig ännu starkare under 2010 och framåt.

Ny tränare kommer att presenteras efter säsongen är slut. Exakt i vilken roll Bo Nilsson kommer att finnas kvar i bestäms så småningom.”

Jag skriver under på ovanstående. Bosse har varit mycket framgångsrik då det gäller att lyfta upp talanger i a-truppen och för spel i Allsvenskan. Och det är bara att gratulera efterträdaren, som får en bra start och en bra grund att bygga vidare på.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*