Bosse – dagen efter

På grund av mitt eget arbete, (jo jag arbetar också), så blev dagens intervju inte riktigt så lång som jag velat och vissa frågor jag hade hann helt enkelt inte ställas. Hoppas ni har överseende med detta denna gång.

Vi utlovar kompensation för detta i de kommande matcherna då vi kommer att bevaka dessa live på plats.

Det är åter dags att redovisa lite Bossetankar kring vad som hände igår och vad som kanske händer framöver.

– Hej Bosse, det var synd igår?

– Ja vi spelar om inte väldigt bra så ändå skapligt i 65 minuter. De första tjugo minuterna i andra är riktigt bra. Synd bara att Rasmus inte får sätta pricken över i:et. Han gör en bra match förutom just det där lilla sista. Förmodligen sätter sig hans miss vid nicken sig lite i huvudet och därmed missar han, ja i och för sig gör ju Bahne en lysande räddning, sitt friläge på Adamas inlägg. Ett sånt läge sätter han annars 100 av 100 på träning.

Vi gör ju det bra ända fram till hörnan som leder till 1-1. Lite slarv i markeringen, lite för långtifrån Anselmo, vilket gav målet som vände matchen. Sedan slarvar vi en del i försvarsspelet och det märks åtminstone i uppspelsfasen att Joel var borta.

Landgren har det tungt, det ser ut som om han vill lite för mycket ibland, hur ser du på det?
Känns rätt mycket som ett Marigasyndrom.

– Jo det spekuleras väl en hel del och Landgren har väl en del att fundera på med rykten om andra klubbar och så, och jämförelsen du gör med Mariga är ju riktig. Det känns som om man vill lite för mycket och överarbetar situationerna ibland.

Bergholtz och Chansa, hur står det till med dem?

– Bergholtz är inte helt återställd än. Han började spela lite för tidigt efter sin sjukdom (U-21 mot Kalmar) och har haft lite sviter från det med dagar med och dagar utan feber. Chansa är helt återställd och slåss då naturligtvis om en plats framför allt på det centrala mittfältet.

Svenska Cupen, kan man anta att Daniel får stå och Henke vila?

– Hehe, det vet man aldrig. Lite förändringar blir det ju och det är väl inte fel att anta att Daniel står i cupmatchen. Så ser det ju ut i alla allsvenska lag att den som inte stått så mycket i serien får chansen i cupen. Angående Henke så är det ju “riktigt” gräs så då kanske han är sugen, skrattar Bosse som en sista kommentar då min arbetstelefon ringer för sjuttioelfte gången och jag måste avbryta intervjun.

Vi tackar Bosse än en gång och vi kommer att fortsätta att ringa upp, dagen efter!

2 kommentarer

  1. Jättebra intervju. Saknade en fråga och förstår såklart att du har ett jobb att sköta också men om du tänker på det så fråga Bosse nästa gång varför hans byten inte kommer tidigare i matcher där man ser att det behövs en förändring… Bänken hos HIF innehåller ju för det mesta bra spelare också…

  2. Det skulle frågats, men jag lovar att göra detta vid lämpligt tillfälle. Definitivt en fråga som kräver sitt svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*