Bortapremiär mot IFK Norrköping – Åk med Kärnan för löjligt billiga 150 kronor!

Det återstår några kalla veckor innan det återigen är dags att bege sig ut på de svenska vägarna för att stötta HIF på bortaplan, men när vi väl gör det så ska vi göra det i storartad stil! Under 2013 valde fler än någonsin att resa på HIF:s bortamatcher, den trenden vill vi bibehålla.

karnan_PekingKärnan siktar på att bli minst 1000 HIF-supportrar på Idrottsparken i Norrköping söndagen den 6 april! För att vi ska bli så många behövs bra resealternativ, och det har vi tagit fram. Normalpris för en resa till Norrköping ligger på cirka 500 kronor, men vi väljer att subventionera – rejält!

PASSA PÅ IDAG – ENDAST 150:- JANUARI UT!

Vad sägs om följande erbjudande för alla medlemmar?

  • 150 kronor för alla som köper i januari
  • 250 kronor för alla som köper i februari
  • 350 kronor för alla som köper därefter

KÖP BILJETT DIREKT HÄR!

Biljetterna kommer inledningsvis enbart att säljas på Tickster. Medlemskap i Kärnan är ett krav och medlem kan du bli, snabbt och enkelt online. Du kommer att kunna köpa bussbiljetter på Sweet & Tender, vi återkommer med datum för detta.

Nu vet du var du ska befinna dig söndagen den 6 april. Snacka med familj och vänner, vi ska bli rekordmånga! Om du vill resa med oss för första gången så kanske du har några frågor eller funderingar. Tveka inte att höra av dig till oss på resor@karnan.nu. Vi hoppas få se många nya ansikten ombord på våra bussar.

Pubar kommer att bokas för alla HIF:are och det kommer bli en uppladdning värdig en rödblå bortapremiär!

Avgångstider

Malmö (Triangeln – södra utgången, Smedjegatan):05:30
Lund C (Norra delen): 06:00
Helsingborg (IH): 07:00

#TusenTillPeking

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*