Betyg: Slask Wroclaw- HIF

Det börjar lukta lite 2007 med skillnaden att det är till CL vi försöker kvala. Man ska aldrig ta ut något i förskott men nog ser det ut som att vi kommer att spela åtminstone Europa League… Men det är bara halvtid.

 

 

Betygen:

Pär Hansson, 5, det går inte att ge honom ett annat betyg än detta. Så otroligt följsam i sina utrusningar.

Erik Wahlstedt, 4, överraskar med ett mycket stabilt och enkelt backspel,

Loret Sadiku, 5, med den här insatsen så måste Hanstveit i fortsättningen vara på bänken.

Walid Atta, 4, behövde inte glänsa då Sadiku gjorde det,

Jere Uronen, 3, slår bort lite många bollar men gör det ändå riktigt bra.

Mattias Lindström, 2, hans bästa match på länge men det finns fortfarande mycket kvar innan han får  högre betyg.

Ardian Gashi, 4, hans bästa match för i år. Fast han var mest nersparkad.

May Mahlangu, 3, stundtals lysande men lika ofta springer han och springer och springer men får inte så mycket ut av det,

Christoffer Andersson, 2, gör ett fantastiskt mål men är tveksam i försvarsspelet. I alla fall när han spelar vymf.

Thomas Sörum, 2, det händer lite för lite runt honom. Kanske för att Finnbogason, tills Sörum byts, slår noll passningar

Alfred Finnbogason, ?, det är helt omöjligt att sätta betyg på en spelare som iofs gör ett mål och assisterar till två men egentligen misslyckas med båda dessa passningar. Man vill ge honom både en 5:a och en 1:a, om ni förstår.

 

Alvaro Santos, 4, inte så delaktig med boll men är med i uppbyggnaden till både tvåan och trean. Och där snackar vi inte slump att bollen går fram.

Daniel Nordmark och Erik Sundin spelade för kort tid för att bedömas.

Åge/Stefan: 4, gör det rätta och lyckas få HIF att spela klokt, lugnt och effektivt. Vem trodde detta i lördags?

 

Domaren. 4, kunde fått en femma om han inte fallit några gånger för enkla fall. Utvisningen var dock solklar.

5 kommentarer

  1. Håller med om rubbet förutom att våra kulturbärare inte var värda mer än 1:or i betyg. Christoffer spelar stressat och felpassar allt som oftast, Mattias kör nå´n variant av alibifotboll. För övrigt en väl genomförd match mot ett mediokert gäng.

  2. ber om ursäkt för missen, lite trött så här på kvällningen verkar det som =) tack för en fantastisk hemsida för övrigt!

  3. Tycker hela laget är mer än värda godkänt i betyget för det sätt man genomför matchen såväl defensivt som offensivt – visst kan man klaga på att Chrisse sparkar lite snett ibland (men ett sådant mål så är han ursäktad), Jere som har en superb vänsterfot drar på ibland så man tror det är amerikansk fotboll han spelar (killen är ju ung så får skylla på orutinen) och Alfred han pendlar verkligen mellan himmel (målskyttet) och helvete (bollbehandlingen) så förstår svårigheten med att sätta ett vettigt betyg på just honom men idag är man mest nöjd med hela laginsatsen samt Åge & Svarres aktiva coaching…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*