Betyg: HIF- Kalmar FF

Detta blir, sannolikt, sista upplagan av betygen på ett tag. Vi arbetar med att utveckla sidan ytterligare och därmed kommer sannolikt betygen få kliva åt sidan. Orsaken till detta är att betyg väcker alltför stor irritation. Det man ska tänka på när man läser betygen är att det är en subjektiv bedömning, inte en absolut sanning!

Pär Hansson, 4, tar vad han ska och lite till. Att få en straff emot sig när spelaren springer in i Pär är naturligtvis helt felaktigt.

Christoffer Andersson, 2, den enda lilla akilleshälen i dagens annars femma. Stoffe hamnar ofta på mellanhand. Det kan bero på taktiken att man får de här ytorna bakom. Nordmark kanske har en mer offensiv än defensiv uppgift? Det ska frågas i morgon i alla fall, för att försöka få reda på hur direktiven är.

Loret Sadiku, 4, spelar mycket bra och överglänser Atta. Det säger det mesta.

Walid Atta, 4, är så stabil och båda mittbackarna är nära en femma idag. Trivs uppenbarligen med Sadiku.

Jere Uronen, 5. ingen djävel kommer fram här och med ett sånt mål som han gör kan man inte ge ett annat betyg.

Daniel Nordmark, 4, Nordmark är bra offensivt och sliter en del. Ändå är det lite frågetecken över markeringsspelet. Exakt vad som brister mellan Daniel och Stoffe återstår att reda ut.

Ardian Gashi, 4,  kunde fått högre om det inte vore för en del slarvpassningar som gav livsfarliga omställningslägen för Kalmar i första.

May Mahlangu, 5, han är tillbaka.

Rachid Bouaouzan, 5, när Rachid spelar enkelt och värderar lägen där han utmanar är han allsvenskans bäste yttermittfältare.

Thomas Sörum, 5, mål och löpningar som öppnar upp. Igen. Löpningen han gör innan Rachids mål är mästerlig.

Alfred Finnbogason, 6. Det här var mer än högsta möjliga klass. Det han visat sedan Åge kom ger eftertryck till alla de som jämfört honom med Henke. Idag var det bästa Henkeklass. FANTASTISK.

 

Alvaro Santos,  4, målet borde iofs kanske berättiga till ett högre betyg?

Åge, 5, den aktiva coachingen är, kanske, guld värd.

 

Marcus Strömbergsson, 1, det här duger inte. Svenska domare har en styrka som tyvärr också blir en svaghet. Dvs att man ska visa att man inte faller för hemmatrycket. Straffen är horribel och det tyckte jag redan när jag såg den första gången. Men, det är alltid lättare att döma när man inte behöver ta konsekvenserna av sitt beslut.

2 kommentarer

  1. Och klockrent var ordet för Jeres pärla också – därtill med högran som egentligen bara är hans stödjeben -:)

    Straffen (& kortet) kändes billig och sprang KFF:aren dessutom in i honom låter det än märkligare – också konstigt att så fort det blir straff varnas den felande spelaren med automatik men är inte straffen ett tillräckligt straff tycker man??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*