Betyg HIF- Gefle

Ännu en seger trots halvdant spel. Klagar inte med tanke på att vi har tufft spelschema.

Pär Hansson, 3,4, gör ett halvt misstag som höll på att kosta oss ett baklängesmål, sedan en fantastisk räddning på ett närskott och till sist en fullkomligt missad utspark. Är det DA som står?

Markus Holgersson, 2,5, bättre än i torsdags men passningsspelet är inte bra. Defensiven var bra i första men sv.ag i andra. Det finns dock en gemensam nämnare här tillsammans med Adama som vi kommer till längre fram.

Marcus Nilsson, 4,0, så stabil, så lugn.

Joel Ekstrand, 3,5, stabil men slarvar lite i uppspelen i dag.

Adama Tamboura, 3,0, ja vad säger man? Borde fått en straff emot sig, placerar sig fel men gör också mycket bra. Inte minst offensivt.

Erik Sundin, 4,0, hans bästa i år och stabiliserade faktiskt sin kant i defensiven. Dessutom inte alls så bekväm som han varit tidigare.

Marcus Lantz, 4,1, ligger bakom spelet som leder till straffen och gör ett defensivt fantastiskt arbete.

Olafur Skulason, 3,5, bra i offensiven men hänger inte med i spelvändningarna och klarar sig undan varning, på ett mirakulöst sätt. Men som sagt, hans offensiva spel i dag (och när han kom in i torsdags) är av en kvalitet vi inte sett från Skula innan skadan. Och då kan man komplettera med Lantz.

Rene Makondele, 3,8, hans bästa insats detta året. Första 30 i första halvlek var han lysande. MEN Gefle visste att det var på hans kant man skulle anfalla.

Henrik Larsson, 3,7, ett fint mål och i övrigt mycket bra spel.

Rasmus Jönsson, 3,5, gör en bra match och spelar enkelt och numera utan att trampa på bollen hela tiden.

Yakubu Alfa, 3,3, gör ett piggt inhopp men visar för mycket respekt för Henke vid kontringen och Henke borde låtit Alfa äga den ytan och få passningen från Makondele.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*